Vi håber I har gemt denne opskrift til weekenden, for det er nemlig et rigtigt festmåltid! Vi bruner svinemørbrad, hoisinglacerer den og ovnsteger den til perfektion. Fantastisk tilbehør er ris med forårsløg, stegt pak choi, gulerod med sojasauce og sesamfrø og cremet srirachamayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Svinemørbrad
30 g
Hoisinsauce
(Indeholder: Sesam, Soja, Gluten, Hvede)
150 g
Jasminris
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder: Sennep, Æg)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede)
5 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
1 stk
Pak choi
3 dl
Vand (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
1.5 spsk
Vand (trin 3)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.
Krydr svinemørbrad med et nip salt, og steg i 2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir, top med halvdelen af hoisinsauce, og bag i ovnen i 12-15 min.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min.
Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget!
Skær pak choi i kvarte på langs.
Skær gulerod (uskrællet) i stave.
Snit forårsløg fint.
Bland vand [1/2 spsk | 3 spsk] og srirachamayonnaise i en lille skål.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme.
Steg pak choi og gulerod i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt sojasauce og et skvæt vand, og steg videre i 2-3 min, eller indtil væden er absorberet.
Tilsæt sesamfrø [1/2 pakke, 2P]. Krydr med et nip salt og peber, og tag panden af varmen.
Vend halvdelen af forårsløg i gryden med færdigkogt ris.
Skær svinemørbrad i skiver.
Anret ris, grøntsager og svinemørbrad på tallerkener.
Top med resterende hoisinsauce.
Dryp med srirachamayonnaise.
Drys med resterende forårsløg.