Skip to main content
Hoisinglaceret svinemørbrad
Hoisinglaceret svinemørbrad

Hoisinglaceret svinemørbrad

med stegte grøntsager og srirachamayonnaise

Vi håber I har gemt denne opskrift til weekenden, for det er nemlig et rigtigt festmåltid! Vi bruner svinemørbrad, hoisinglacerer den og ovnsteger den til perfektion. Fantastisk tilbehør er ris med forårsløg, stegt pak choi, gulerod med sojasauce og sesamfrø og cremet srirachamayonnaise.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Sesam
Soja
Gluten
Hvede
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder: Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder: Sennep, Æg)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede)

5 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

1 stk

Pak choi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1.5 spsk

Vand (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)680 kcal
Energi (kJ)2846 kJ
Fedt27.1 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat73.9 g
Sukker9.9 g
Kostfibre3.5 g
Protein35.1 g
Salt6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Ovnbag kød
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.

Krydr svinemørbrad med et nip salt, og steg i 2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir, top med halvdelen af hoisinsauce, og bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

Kog ris
2

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. 

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
3

Skær pak choi i kvarte på langs.

Skær gulerod (uskrællet) i stave. 

Snit forårsløg fint. 

Bland vand [1/2 spsk | 3 spsk] og srirachamayonnaise i en lille skål.

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme.

Steg pak choi og gulerod i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt sojasauce og et skvæt vand, og steg videre i 2-3 min, eller indtil væden er absorberet.

Tilsæt sesamfrø [1/2 pakke, 2P]. Krydr med et nip salt og peber, og tag panden af varmen.

Tilsæt forårsløg
5

Vend halvdelen af forårsløg i gryden med færdigkogt ris.

Skær svinemørbrad i skiver.

Server
6

Anret ris, grøntsager og svinemørbrad på tallerkener.

Top med resterende hoisinsauce. 

Dryp med srirachamayonnaise. 

Drys med resterende forårsløg.