HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGræske Kyllingewraps
topBanner
Græske kyllingewraps

Græske kyllingewraps

med bagte grøntsager & tzatziki

Enkel, men samtidigt virkelig velsmagende, er denne græske ret, hvor wraps serveres med bagt rødløg, zucchini og peberfrugter, og krydrede kyllingestrimler. Byg din egen wrap efter ønske og var ikke nærig med den lækre, hjemmelavede tzatziki!

Tags:Hurtig
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Zucchini

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rød peberfrugt

300 g

Kyllingebryst, strimler

5 g

Tex-Mex

2 stk

Fladbrød

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie* (trin 2)

¼ tsk

Salt* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)413.31 kcal
Energi (kJ)1729.2891 kJ
Fedt21.1895 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat12.7961 g
Sukker11.3 g
Protein40.3155 g
Salt1.9 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær zucchini i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern.

2

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie* [2 spsk | 3 spsk], og krydr med Hvide Løjer & Urter, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*. Placer hvidløg (uskrællet) på samme bageplade. Bag i ovnen i 15 min. TIP: Fordel grøntsager på to bageplader, hvis der ikke er plads nok.

3

Skær halvdelen af agurk i 1 cm stave. Riv resterende agurk, og pres så meget væde fra som muligt.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 7 min tilbage. Tilsæt kylling, Tex-Mex og et nip salt*, og steg i 4-5 min, indtil brunet og gennemstegt. Bland yoghurt og revet agurk i en lille skål. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Pak fladbrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 2-3 min. Fjern hvidløg fra bagepladen, når grøntsagerne har 5 min tilbage, og placer på et skærebræt. Skræl hvidløg forsigtigt med en kniv, mos med en gaffel, og bland i skålen med yoghurt, og smag til med salt* og peber*. 

6

Fyld fladbrød med bagte grøntsager, agurk, kylling og tzatziki.