
Græske kyllingewraps
med bagte grøntsager & tzatziki
Enkel, men samtidigt virkelig velsmagende, er denne græske ret, hvor wraps serveres med bagt rødløg, zucchini og peberfrugter, og krydrede kyllingestrimler. Byg din egen wrap efter ønske og var ikke nærig med den lækre, hjemmelavede tzatziki!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Zucchini
1 stk
Agurk
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Peberfrugt
300 g
Kyllingebryststrimler
5 g
Tex-Mex
2 stk
Fladbrød
1 stk
Rødløg
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær zucchini i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern.
Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie* [2 spsk | 3 spsk], og krydr med Hvide Løjer & Urter, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*. Placer hvidløg (uskrællet) på samme bageplade. Bag i ovnen i 15 min. TIP: Fordel grøntsager på to bageplader, hvis der ikke er plads nok.
Skær halvdelen af agurk i 1 cm stave. Riv resterende agurk, og pres så meget væde fra som muligt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 7 min tilbage. Tilsæt kylling, Tex-Mex og et nip salt*, og steg i 4-5 min, indtil brunet og gennemstegt. Bland yoghurt og revet agurk i en lille skål. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Pak fladbrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 2-3 min. Fjern hvidløg fra bagepladen, når grøntsagerne har 5 min tilbage, og placer på et skærebræt. Skræl hvidløg forsigtigt med en kniv, mos med en gaffel, og bland i skålen med yoghurt, og smag til med salt* og peber*.
Fyld fladbrød med bagte grøntsager, agurk, kylling og tzatziki.