topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græske kyllingewraps

Græske kyllingewraps

med bagte grøntsager & tzatziki

Enkel, men samtidigt virkelig velsmagende, er denne græske ret, hvor wraps serveres med bagt rødløg, zucchini og peberfrugter, og krydrede kyllingestrimler. Byg din egen wrap efter ønske og var ikke nærig med den lækre, hjemmelavede tzatziki!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Zucchini

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

300 g

Kyllingebryststrimler

5 g

Tex-Mex

2 stk

Fladbrød

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)413 kcal
Energi (kJ)1729 kJ
Fedt21.19 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat12.8 g
Sukker11.3 g
Protein40.32 g
Salt1.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær zucchini i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Bag grøntsager
2

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie* [2 spsk | 3 spsk], og krydr med Hvide Løjer & Urter, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*. Placer hvidløg (uskrællet) på samme bageplade. Bag i ovnen i 15 min. TIP: Fordel grøntsager på to bageplader, hvis der ikke er plads nok.

Forbered agurk
3

Skær halvdelen af agurk i 1 cm stave. Riv resterende agurk, og pres så meget væde fra som muligt.

Steg kylling & bland tzatziki
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 7 min tilbage. Tilsæt kylling, Tex-Mex og et nip salt*, og steg i 4-5 min, indtil brunet og gennemstegt. Bland yoghurt og revet agurk i en lille skål. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Varm fladbrød
5

Pak fladbrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 2-3 min. Fjern hvidløg fra bagepladen, når grøntsagerne har 5 min tilbage, og placer på et skærebræt. Skræl hvidløg forsigtigt med en kniv, mos med en gaffel, og bland i skålen med yoghurt, og smag til med salt* og peber*. 

Server
6

Fyld fladbrød med bagte grøntsager, agurk, kylling og tzatziki.