Skip to main content
Italiensk reje- og chorizopasta
Italiensk reje- og chorizopasta

Italiensk reje- og chorizopasta

med krydret tomatsauce og snittet purløg

4.1
(168)

I aften laver vi rigtig hyggemad, som hele familien vil elske! For hvem kan sige nej til italiensk reje- og chorizopasta? Vi steger rejer og chorizo, ​​og blander dem med en fantastisk tomatsauce. Aftenens pasta er rigatoni, kendt for at være en rigtig sovsetyv! Vi topper med snittet purløg, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Krebsdyr
Mælk
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

100 g

Chorizo-pølse

(Indeholder: Mælk)

35 g

Tomatpuré

125 g

Cherrytomater

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

1 stk

Purløg

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Sukker (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)3204 kJ
Kalorier (kcal)766 kcal
Fedt19.7 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat105.9 g
Sukker11.8 g
Kostfibre6.1 g
Protein39.7 g
Salt2.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Forbered råvarer
2

Hak løg fint. Skær chorizo i små tern. Snit purløg fint. Halver cherrytomater. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg rejer
3

Krydr rejer med et nip salt*. Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg rejer i 1-2 min på hver side på, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken. TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Steg chorizo og grøntsager
4

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg chorizo i 2-3 min, og sænk til middel varme. Tilsæt løg, hvidløg og cherrytomater, og steg videre i 2-3 min. Pres væde fra cherrytomater ud med en ske. Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og Mamas Favorit, og lad simre i 1 min.

Tilsæt pasta og rejer
5

Tilsæt pastavand [1,5 dl | 3 dl], sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta og rejer, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret reje- og chorizopasta på tallerkener. Drys med purløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image