Mexicansk kidneybønne-fajitabowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk kidneybønne-fajitabowl

Mexicansk kidneybønne-fajitabowl

med pandestegte grøntsager og spicy majssalsa

I aften laver vi en fantastisk mexicansk kidneybønne-fajitabowl med masser af skønne ingredienser. Vi bygger vores bowl med luftige ris, peberfrugt og løg stegt med dejlige krydderier, kidneybønner i en krydret sauce og en spicy majssalsa med lime, koriander og jalapeño. Vi topper med en kølende yoghurt, og så maden er klar.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Hvedefri
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

1 dåse

Majs

4 g

Panamad

1 pakke

Kidneybønner

½ dåse

Tomatpuré

5 g

Tex-Mex

10 g

Sriracha

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

½ stk

Jalapeno

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2665 kJ
Kalorier (kcal)637 kcal
Fedt11.1 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat102.9 g
Sukker26.4 g
Protein18.4 g
Salt5.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skær rødløg i både.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt og rødløg med Panamad og et nip salt og peber i 5-6 min, eller indtil bløde, og overfør til en skål.

Lav majssalsa
4

Imens, hæld væde fra majs.

Hak koriander fint.

Halver lime [1/2 stk, 2P].

Flæk jalapeno [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Bland majs, et stort skvæt limesaft, koriander, jalapeno og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

TIP: Spring jalapenoen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav sauce
5

Skyl kidneybønner under koldt vand i en si.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg kidneybønner, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], BBQ-sauce, Tex-Mex, sriracha [1/2 pakke, 2P], vand [2 spsk | 4 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i 2-3 min.

TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkerer.

Top med grøntsager, majssalsa og kidneybønner. 

Server med yoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image