HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChimichurribowl
topBanner
Chimichurribowl

Chimichurribowl

med sorte bønner, bulgur & cherrytomater

Her forkæler vi jer med masser af lækre ingredienser, der sammen giver jer en vidunderlig alt-i-en ret, serveret i dybe skåle. Vi starter med bulgur, som får ekstra god smag ved at blive kogt sammen med bouillon. Når bulgur koger, steger vi Tex-Mex bønner og blander en frisk salat med avocado og cherrytomater. Vi topper lækkerierne med en hjemmelavet chimichurrisauce og smuldret græsk salatost.

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:sulfitterselleriglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

5 g

Tex-Mex

1 stk

Hvidløgsfed

12.5 ml

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Rød peberfrugt

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Rødløg

8 g

Dild

1 pakke

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

170 g

Sorte bønner

1 stk

Bulgur

(Indeholdergluten)

125 g

Avocado

1 stk

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

2 spsk

Cherrytomater

efter behov

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Olivenolie* (trin 4)

Sukker* (trin 4)

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3115.0505 kJ
Kalorier (kcal)744.515 kcal
Fedt27.8553 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat81.4163 g
Sukker11.7 g
Protein23.6328 g
Salt3.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en lille gryde med vand* i kog. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

2

Skyl bønner under koldt vand* i en si. Hak rødløg fint. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Halver cherrytomater. Hak persille og dild fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime i både.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt bønner, rødløg, Tex-Mex, et skvæt vand*, og halvdelen af hvidløg, og steg i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*.

4

Bland hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], limesaft [1 tsk | 2 tsk], dild, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], resterende hvidløg og halvdelen af persille i en lille skål. Smag til med sukker*, salt* og peber*.

5

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern. Bland avocado, cherrytomater, peberfrugt, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Vend resterende persille i gryden med færdigkogt bulgur. Tilsæt en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og rør rundt.

6

Anret bulgur i dybe tallerkener. Top med bønner og salat. Drys med smuldret salatost. Dryp med chimichurrisauce.