Chimichurribowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chimichurribowl

Chimichurribowl

med sorte bønner, bulgur & cherrytomater

Her forkæler vi jer med masser af lækre ingredienser, der sammen giver jer en vidunderlig alt-i-en ret, serveret i dybe skåle. Vi starter med bulgur, som får ekstra god smag ved at blive kogt sammen med bouillon. Når bulgur koger, steger vi Tex-Mex bønner og blander en frisk salat med avocado og cherrytomater. Vi topper lækkerierne med en hjemmelavet chimichurrisauce og smuldret græsk salatost.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Tex-Mex

1 stk

Hvidløgsfed

12.5 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Rødløg

1 pose

Dild

8 g

Grøntsagsbouillon

1 pakke

Sorte bønner

170 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Avocado

100 g

Græsk salatost

125 g

Cherrytomater

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

efter behov

Sukker (trin 4)

4 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)745 kcal
Energi (kJ)3115 kJ
Fedt27.86 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat81.42 g
Sukker11.7 g
Protein23.63 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring en lille gryde med vand* i kog. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

Forbered grøntsager
2

Skyl bønner under koldt vand* i en si. Hak rødløg fint. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Halver cherrytomater. Hak persille og dild fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime i både.

Steg bønner
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt bønner, rødløg, Tex-Mex, et skvæt vand*, og halvdelen af hvidløg, og steg i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*.

Lav chimichurrisauce
4

Bland hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], limesaft [1 tsk | 2 tsk], dild, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], resterende hvidløg og halvdelen af persille i en lille skål. Smag til med sukker*, salt* og peber*.

Bland salat
5

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern. Bland avocado, cherrytomater, peberfrugt, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Vend resterende persille i gryden med færdigkogt bulgur. Tilsæt en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og rør rundt.

Server
6

Anret bulgur i dybe tallerkener. Top med bønner og salat. Drys med smuldret salatost. Dryp med chimichurrisauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image