Tacos med sprød grillost | Byg selv
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Tacos med sprød grillost | Byg selv

med gyldenstegte majs og burgerdressing

Tacos er noget af det bedste, og især når man kan få lov at være kreativ og bygge dem lige som man har lyst! Det kan du i dag, hvor vi gyldensteger paneret grillost, varmer minitortillabrød, laver burgerdressing og skærer en hel masse lækre grøntsager ud, så vores tacos kan toppes med lige det, hjertet begærer.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Selleri
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

200 g

Grillost

(Indeholder: Mælk)

100 g

Romainesalat

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

1 stk

Tomat

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Bredbladet persille

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 g

Majs

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Ketchup til sauce

2 dl

Mel til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4756 kJ
Kalorier (kcal)1137 kcal
Fedt59.5 g
Mættet fedt29.2 g
Kulhydrat108 g
Sukker14.2 g
Protein46.6 g
Salt5.8 g

Fremgangsmåde

Steg majs
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.

Overfør til en lille skål.

2

Hak tomat og persille groft.

Halver salat, og hak groft.

Anret tomat, persille og salat i separate skåle.

Lav burgerdressing
3

Bland mayonnaise, fraiche, Hello Sunrise og ketchup i en lille skål.

4

Skær grillost i 2 cm tern. 

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland panko og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.

Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.

5

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

6

Anret alle komponenter på bordet, og byg dine tacos lige som du ønsker dem!

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image