Tacos er noget af det bedste, og især når man kan få lov at være kreativ og bygge dem lige som man har lyst! Det kan du i dag, hvor vi gyldensteger paneret grillost, varmer minitortillabrød, laver burgerdressing og skærer en hel masse lækre grøntsager ud, så vores tacos kan toppes med lige det, hjertet begærer.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
200 g
Grillost
(Indeholder: Mælk)
100 g
Romainesalat
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
1 stk
Tomat
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Bredbladet persille
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 g
Majs
1 spsk
Ketchup til sauce
2 dl
Mel til panering
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Hæld væde fra majs.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.
Overfør til en lille skål.
Hak tomat og persille groft.
Halver salat, og hak groft.
Anret tomat, persille og salat i separate skåle.
Bland mayonnaise, fraiche, Hello Sunrise og ketchup i en lille skål.
Skær grillost i 2 cm tern.
Pisk æg i en dyb tallerken.
Bland panko og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.
Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.
Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Anret alle komponenter på bordet, og byg dine tacos lige som du ønsker dem!