Skip to main content
Hurtig thailandsk sød chili-ørred
Hurtig thailandsk sød chili-ørred

Hurtig thailandsk sød chili-ørred

med kålsalat og ananasglace

I aften er der en hurtig middag med thaiinspireret ørred på menuen. Vi steger laksefilet med vores krydderiblanding Ga-Laksa og laver en sur-sød ananasglace med sød chilisauce. Serveres med en enkel kålsalat, jasminris og forårsløg til topping.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Hvedefri
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ørred

150 g

Jasminris

2 stk

Forårsløg

½ dåse

Ananasskiver

40 g

Sød chilisauce

150 g

Snittet kålsalat

12 ml

Hvidvinseddike

4 g

Ga-Laksa

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Smør til glaze

Næringsindhold

Energi (kJ)3059 kJ
Kalorier (kcal)731 kcal
Fedt30.5 g
Mættet fedt5.8 g
Kulhydrat82 g
Sukker19.2 g
Kostfibre3.9 g
Protein31.2 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav kålsalat
2

Imens, snit forårsløg fint.

Hak ananas groft (gem saft til sauce).

Bland kålsalat, olivenolie og salt i en stor skål.

Steg fisk
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og Ga-laksa.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend fisk, og steg videre i 3-4 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Tilsæt smør, ananas med saft, sød chilisauce og hvidvinseddike, og steg videre i 1-2 min. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten. 

Server
4

Anret ris, fisk og kålsalat på tallerkener.

Top med ananas-glace og forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image