Skip to main content
Hurtig kuller-'korma'

Hurtig kuller-'korma'

med basmatiris og friske grøntsager

Korma er en indisk ret kendt for grøntsager og kød i en fyldig, cremet sauce. Aftenens protein er kuller som får lov til at simre i den aromatiske korma med karrypasta, kokosmælk, sojasauce og indiske krydderier. Vi serverer vores kullerkorma med luftige basmatiris og en frisk salat med tomat, agurk og gulerod.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Hvede
Soja
Gluten
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Koriander

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

½ stk

Agurk

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Lime

1 stk

Tomat

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder: Sennep)

150 g

Basmatiris

4 g

Mild Mahal

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3196 kJ
Kalorier (kcal)764 kcal
Fedt34.3 g
Mættet fedt14.9 g
Kulhydrat74.6 g
Sukker9.4 g
Kostfibre5.2 g
Protein39.4 g
Salt4.9 g
Trans Fat0.1 g
Potassium123 mg
Calcium11.9 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav korma
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Svits karrypasta og Mild Mahal i 30 sek.Tilsæt kokosmælk, vand, sojasauce og salt, og bring i kog.

Sænk til middellav varme, tilsæt fisk, og lad simre i 2-3 min.Vend fisk, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav salat
3

Imens, hak tomat og agurk groft.

Bland tomat, gulerod, agurk, salt og olivenolie i en skål.

Halver lime.

Tilsæt limesaft til stegepanden.

Server
4

Anret ris og salat i dybe tallerkener.

Top ris med korma.