Skip to main content
Hurtig butter chicken

Hurtig butter chicken

med basmatiris og agurk-gulerodssalat

I aften går den kulinariske rejse til Indien, og vi frister med den velkendte ret butter chicken. Vi marinerer kylling i ingefærpasta, spidskommen, yoghurt og indiske krydderier, og lader den derefter simre i en skøn sauce med smør, løg, tomatpuré og fløde. Perfekte tilbehør er luftige basmatiris og en frisk agurk- gulerodssalat.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

10 g

Ingefærpasta

½ stk

Løg

4 g

Bouillon

1 stk

Agurk

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

2 g

Spidskommen, stødt

150 g

Basmatiris

300 g

Kyllingebryststrimler

35 g

Tomatpuré

1 stk

Gulerod

4 g

Mild Mahal

1 stk

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til marinade

¼ tsk

Salt til marinade

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Smør til stegning

3 spsk

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3911 kJ
Kalorier (kcal)935 kcal
Fedt46.5 g
Mættet fedt25.3 g
Kulhydrat82.8 g
Sukker13.2 g
Protein51.3 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Mariner kylling
1

Bland kylling, Mild Mahal, ingefærpasta, spidskommen, olivenolie, salt og halvdelen af ​​yoghurt i en stor skål.

Kog ris
2

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg kylling
3

Imens, hak løg fint.

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt tomatpuré, og steg videre i 30 sek.

Tilsæt kylling og marinade, og steg under omrøring i 2-3 min.

Lav sauce
4

Tilsæt madlavningsfløde, vand og kyllingebouillon.

Sænk til middellav, og lad simre i 3 min.

Krydr med salt og et stort nip peber.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav salat
5

Imens, skræl gulerod og agurk til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.

Bland grøntsager, olivenolie og salt i en mellemstor skål.

Server
6

Anret ris, butter chicken og salat i dybe tallerkener.

Dryp med resterende yoghurt.

Krydr med et nip peber.