Skip to main content
Nem koreansk 'bulgogi'-plantefarsbowl
Nem koreansk 'bulgogi'-plantefarsbowl

Nem koreansk 'bulgogi'-plantefarsbowl

med frisk pak choisalat og asiatisk mayonnaise

Bulgogi er en koreansk ret lavet af kød tilberedt med krydderier og sojasauce, hvilket giver en karameliseret gyldenbrun farve. Vores skønne variant indeholder plantefars, sojasauce, BBQ-sauce, sriracha og ketchup. Vi serverer vores bulgogi med luftige ris, pak choi med gulerod, sesamfrø og lime og cremet asiatisk mayonnaise.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Mælkefri
Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sesam
Byg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

10 g

Sriracha

½ g

Chiliflager

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

180 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sennep)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

1 stk

Gulerod, Julienne

½ stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Sukker til salat

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Ketchup til sauce

2 spsk

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3334 kJ
Kalorier (kcal)797 kcal
Fedt36.4 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat92.7 g
Sukker20.2 g
Protein29 g
Salt7.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Lav salat
2

Imens, hak pak choi groft.

Skær citrusfrugt i både.

Hak skalotteløg groft.

Bland pak choi, gulerod, sesamfrø, salt, olivenolie, chiliflager, sukker og et stort skvæt citrusfrugtsaft i en stor skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars og skalotteløg i 4-5 min, eller indtil let brunet, og sænk til middel varme.

Tilsæt sojasauce, BBQ-sauce, sriracha, ketchup og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Spar på srirachaen, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
4

Anret ris i skåle.

Top med plantefars og pak choi.

Server med asiatisk mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image