Skip to main content
Bønnefyldte sprøde tortillas
Bønnefyldte sprøde tortillas

Bønnefyldte sprøde tortillas

med syltede skalotteløg og koriander

Lyst til sprødt og mexicansk? Vores "Loaded" sprøde tortillas med sorte bønner er fuld af Mexicos levende smage, der kilder dig på tunden med både syrlighed og krydderier. Nyd krydret bønnesauce og citrusfrugtsyltede skalotteløg i hver en bid.

Tags:
Vegetarisk
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

390 g

Hakkede tomater

390 g

Sorte bønner

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Grøn peberfrugt

2.5 g

Tex-Mex

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Citrusfrugt

100 g

Græsk ost

(Indeholder: Mælk)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

½ stk

Løg

1 stk

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

½ spsk

Smør til stegning

½ tsk

Salt til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2614 kJ
Kalorier (kcal)625 kcal
Fedt25.7 g
Mættet fedt14.1 g
Kulhydrat67.8 g
Sukker15.8 g
Protein23.9 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Sylt løg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær skalotteløg i tynde, halve skiver.

Halver citrusfrugt.

Bland citrusfrugtsaft, sukker, vand og salt i en lille skål.

Vend skalotteløg i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Forbered grøntsager
2

Hæld væde fra sorte bønner.

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Lav tortillas
3

Skær tortillabrød i 3 cm brede trekanter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Pensl med en smule olivenolie, og bag i ovnen i 4-6 min, eller indtil gyldne og sprøde.

TIP: Hold øje med chipsene i ovnen, så de ikke brænder på.

Steg peberfrugt
4

Imens, smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt i 2-3 min, eller indtil møre.

Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba og Tex-Mex, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav tomatsauce
5

Tilsæt hakkede tomater, bønner, salt og sukker til stegepanden, og steg i 3-4 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Server
6

Anret tortillas på tallerkener.

Top med sauce og smuldret græsk ost.

Dryp med fraiche.

Top med skalotteløg og koriander.