Skip to main content
Hurtig bacon-arrabiata med ekstra kyllingestrimler
Hurtig bacon-arrabiata med ekstra kyllingestrimler

Hurtig bacon-arrabiata med ekstra kyllingestrimler

med stegte cherrytomater og frisk basilikum

Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. I aften laver vi pasta med en spicy bacon-arrabiatasauce. Vi tilbereder en fyldig sauce med bacon, skalotteløg, peberfrugt, cherrytomater, hvidløg og chili. Samtidig koger vi penne, som derefter blandes med saucen. Vi topper med ost, basilikum og chili, og så er maden klar!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Stærk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

125 g

Cherrytomater

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Bouillon

1 stk

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

70 g

Tomatpuré

1 g

Chiliflager

140 g

Bacon, tern

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

300 g

Kyllingebryststrimler

180 g

Penne

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)4272 kJ
Kalorier (kcal)1021 kcal
Fedt42.5 g
Mættet fedt19 g
Kulhydrat89.9 g
Sukker21.8 g
Protein66.9 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. - Kogevandet skal være salt som havvand - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg bacon og grøntsager
2

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær løg i tynde skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon, løg, cherrytomater og peberfrugt med Hvide Løjer & Urter, Middelhavsdrøm og chiliflager i 3-4 min, eller indtil bløde.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt madlavningsfløde, sukker, tomatpuré, bouillon, salt og pastavand og et nip peber, og lad simre i 1 min.

Tilsæt færdigkogt pasta og kylling, og vend sammen.

TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med basilikum og finrevet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image