Enkel hoisinglaseret ørred
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Enkel hoisinglaseret ørred

Enkel hoisinglaseret ørred

med pak choi-salat og asiatisk mayonnaise

Synes du, at det er besværligt og tidskrævende at tilberede fisk? Så vil du skifte mening efter at have prøvet denne opskrift, som giver dig det skønneste måltid på under en halv time. Vi steger ørred, og glaserer den derefter med hoisinsauce. Samtidigt koger vi ris, og laver en frisk pak choi-salat med gulerod, lime, chili og koriander. Vi topper herlighederne med asiatisk mayonnaise, og så er maden færdig.

Tags:
Mælkefri
Hurtig
Lynhurtig
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Sesam
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Koriander

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

250 g

Ørred

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Pak choi

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder: Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

½ g

Chiliflager

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til fisk

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3015 kJ
Kalorier (kcal)721 kcal
Fedt32.5 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat75.1 g
Sukker10.2 g
Protein31.3 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Steg fisk
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.

Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav pak choi-salat
3

Imens, riv koriander groft.

Hak pak choi groft.

Halver lime.

Bland gulerod, pak choi, chiliflager, koriander, limesaft og olivenolie i en stor skål.

Server
4

Anret ris og salat på tallerkener.

Top med fisk og hoisinsauce.

Server med asiatisk mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image