Synes du, at det er besværligt og tidskrævende at tilberede fisk? Så vil du skifte mening efter at have prøvet denne opskrift, som giver dig det skønneste måltid på under en halv time. Vi steger ørred, og glaserer den derefter med hoisinsauce. Samtidigt koger vi ris, og laver en frisk pak choi-salat med gulerod, lime, chili og koriander. Vi topper herlighederne med asiatisk mayonnaise, og så er maden færdig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Koriander
1 stk
Lime
150 g
Jasminris
250 g
Ørred
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Pak choi
30 g
Hoisinsauce
(Indeholder: Sesam, Soja, Gluten, Hvede)
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
½ g
Chiliflager
1 stk
Gulerod, Julienne
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til fisk
½ spsk
Olie til salat
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.
Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, riv koriander groft.
Hak pak choi groft.
Halver lime.
Bland gulerod, pak choi, chiliflager, koriander, limesaft og olivenolie i en stor skål.
Anret ris og salat på tallerkener.
Top med fisk og hoisinsauce.
Server med asiatisk mayonnaise.