Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost og friskkværnet sort peber.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 ml
Madlavningsfløde
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdesoja, sennep)200 g
Champignon
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholderselleri)20 g
Finrevet ost
(Indeholderæg, mælk)2 stk
Hvidløgsfed
110 g
Zucchini
30 g
Spinat
1 g
Chiliflager
4 g
Hvide Løjer & Urter
20 g
Hasselnødder
(Indeholdernødder)1 stk
Løg
1 spsk
Smør* (trin 2)
½ spsk
Olivenolie* (trin 2)
Skær svampe i tynde skiver. Skær løg i tynde, halve skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Bring en gryde med saltet vand* i kog.
Smelt smør* [1 spsk | 2 spsk] med olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg og svampe med et nip salt* i 3-4 min. Tilsæt zucchini, og steg videre i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min.
Hak hasselnødder groft. Hak spinat groft.
Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og et nip chiliflager til panden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Krydr med et stort nip peber*. TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.
Kom tortelloni i gryden med kogende vand*, og kog i 4-5 min, eller indtil 'al dente', og hæld vand fra. Tilsæt tortelloni og halvdelen af spinat til panden med svampesauce, og vend sammen.
Anret tortelloni i dybe tallerkener. Drys med finrevet ost og hasselnødder. Top med resterende spinat.