HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSpinat Og Ricottafyldt Tortelloni
topBanner
Spinat- og ricottafyldt tortelloni

Spinat- og ricottafyldt tortelloni

med cremet svampesauce og hakket hasselnødder

Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost og friskkværnet sort peber.

Tags:VegetariskHurtigUnder 650 kcal
Allergener:ægglutenmælksellerinødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 ml

Madlavningsfløde

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdesoja, sennep)

200 g

Champignon

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

110 g

Zucchini

30 g

Spinat

1 g

Chiliflager

4 g

Hvide Løjer & Urter

20 g

Hasselnødder

(Indeholdernødder)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør* (trin 2)

½ spsk

Olivenolie* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3368.0571 kJ
Kalorier (kcal)804.985 kcal
Fedt43.309 g
Mættet fedt19.1 g
Kulhydrat70.5112 g
Sukker15.6 g
Protein27.1277 g
Salt2.9 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær svampe i tynde skiver. Skær løg i tynde, halve skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Bring en gryde med saltet vand* i kog.

2

Smelt smør* [1 spsk | 2 spsk] med olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg og svampe med et nip salt* i 3-4 min. Tilsæt zucchini, og steg videre i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min.

3

Hak hasselnødder groft. Hak spinat groft.

4

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og et nip chiliflager til panden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Krydr med et stort nip peber*. TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad. 

5

Kom tortelloni i gryden med kogende vand*, og kog i 4-5 min, eller indtil 'al dente', og hæld vand fra. Tilsæt tortelloni og halvdelen af spinat til panden med svampesauce, og vend sammen. 

6

Anret tortelloni i dybe tallerkener. Drys med finrevet ost og hasselnødder. Top med resterende spinat.