HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTofu Poké Bowl
topBanner
Tofu poké bowl

Tofu poké bowl

med agurk & cashewnødder

Poké bowl! Hvad er nu det for noget spændende? Retten poké bowl kommer fra Hawaii og kendetegnes ved, at man serverer forskellige ingredienser ved siden af hinanden i en skål, og selvfølgelig bliver man ikke snydt for en skøn dressing som tilbehør. I aften fylder vi vores poke bowls med ris og vidunderlig stegt tofu, pak choi og gulerødder marineret i woksauce. Retten får ekstra farve, smag og bid af at toppes med chili og cashewnødder. Aftenens lækre dressing er en cremet sojamayo!

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:nøddersojaglutensesamsulfitterægsennepselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

20 g

Cashewnødder

(Indeholdernødder)

75 g

Tofu

(Indeholdersoja)

50 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdersoja, gluten, sesam, sulfitter)

25 ml

Pak choi

4 g

Gulerod

150 g

Chili

3 dl

Agurk

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Sojasauce

(Indeholdersoja, gluten)

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Jasminris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2284.1711 kJ
Kalorier (kcal)545.93 kcal
Fedt23.396 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat74.06 g
Sukker10.6 g
Protein10.0175 g
Salt4.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt ris, rør rundt og lad simre på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær agurk i tynde skiver. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Hak pak choi groft. Snit chili fint. Hak cashewnødder groft.

3

Skær tofu i 2 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg tofu under omrøring i 4 min, eller indtil gylden. Krydr med et stort nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken.

4

Bland mayonnaise og sojasauce i en lille skål. TIP: Rør rundt igen lige inden servering.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande. Steg gulerod i 3 min, eller indtil gyldne. Tilsæt pak choi, og steg i 2 min. Tilsæt woksauce, et skvæt vand* og tofu, og rør godt rundt.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med tofu, grøntsager og agurk. Dryp med sojamayo. Drys med chili og cashewnødder.