topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingelaksa

Kyllingelaksa

med pak choi & hvidløgsris

Prøv malaysisk i denne uge! Server hvidløgsris og kyllingestrimler med en vidunderlig velsmagende sauce lavet af kokosmælk, pak choi og peberfrugter. Saucen smager du til med karrypulver og en lækker laksekrydderimix, og byd familien på en ægte smagsoplevelse. Top med chili, lime og crunchy jordnødder. Som du kan se på billedet, er retten både indbydende, nem at lave og rigtig, rigtig velsmagende!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime, økologisk

4 g

Curry-on

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Jasminris

4 g

Ga-Laksa

200 ml

Kokosmælk

200 g

Pak choi

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt

efter behov

Smør

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)618 kcal
Energi (kJ)2585 kJ
Fedt20.24 g
Mættet fedt16.4 g
Kulhydrat66.33 g
Sukker2.6 g
Protein41.8 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* (se ingrediensliste), ris og et nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
2

Hak peberfrugt groft. Hak pak choi groft. Skær lime i både. 

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Skær kylling i 2 cm tern. Steg i 2-3 min, eller indtil brunet. Krydr med salt* og peber*. Stil til side på en tallerken. OBS: Kyllingen færdigtilberedes i trin 5.

Steg peberfrugt
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt, Curry-on og Ga-Laksa i 2-3 min.

Lav laksa
5

Tilsæt kokosmælk, sojasauce, et skvæt limesaft, salt* (se ingrediensliste) og kylling. Lad simre i 3-4 min. Tilsæt pak choi, når der er 1 min tilbage. Smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret ris og laksa i dybe tallerkener. Server med resterende limebåde.