HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingelaksa
topBanner
Kyllingelaksa

Kyllingelaksa

med pak choi & hvidløgsris

Prøv malaysisk i denne uge! Server hvidløgsris og kyllingestrimler med en vidunderlig velsmagende sauce lavet af kokosmælk, pak choi og peberfrugter. Saucen smager du til med karrypulver og en lækker laksekrydderimix, og byd familien på en ægte smagsoplevelse. Top med chili, lime og crunchy jordnødder. Som du kan se på billedet, er retten både indbydende, nem at lave og rigtig, rigtig velsmagende!

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:glutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Lime, økologisk

25 ml

Curry-on

150 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

4 g

Jasminris

200

Ga-Laksa

280 g

Kokosmælk

½ tsk

Pak choi

efter behov

Kyllingebryst

3 dl

Rød peberfrugt

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt

Smør

Vand

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)618 kcal
Energi (kJ)2585 kJ
Fedt20.24 g
Mættet fedt16.3 g
Kulhydrat66.33 g
Sukker2.6 g
Protein41.8 g
Salt3.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* (se ingrediensliste), ris og et nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Hak peberfrugt groft. Hak pak choi groft. Skær lime i både. 

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Skær kylling i 2 cm tern. Steg i 2-3 min, eller indtil brunet. Krydr med salt* og peber*. Stil til side på en tallerken. OBS: Kyllingen færdigtilberedes i trin 5.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt, Curry-on og Ga-Laksa i 2-3 min.

5

Tilsæt kokosmælk, sojasauce, et skvæt limesaft, salt* (se ingrediensliste) og kylling. Lad simre i 3-4 min. Tilsæt pak choi, når der er 1 min tilbage. Smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

6

Anret ris og laksa i dybe tallerkener. Server med resterende limebåde.