HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHurtig Svine Og Kalvekøds Arrabiata
topBanner
Hurtig svine- og kalvekøds-arrabiata

Hurtig svine- og kalvekøds-arrabiata

med stegte cherrytomater og frisk basilikum

Skøn spicy hyggemad som vil blive elsket af hele familien! I aften laver vi nemlig pasta arrabiata-style. Arrabiata betyder "vred" på italiensk, og understreger, at meningen med retten er at den skal være stærk. Vi tilbereder en fyldig sauce med hakket svine- og kalvekød, skalotteløg, peberfrugt, cherrytomater, hvidløg og chili. Samtidig koger vi spaghetti, som vi blander med saucen. Vi topper med ost og basilikum, og så er maden klar!

Tags:HurtigStærk
Allergener:GlutenMælkÆgSulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 dåse

Tomatpuré

1 pakke

Spaghetti

(IndeholderGlutenKan indeholdeSoja)

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(IndeholderMælk, Æg)

1 stk

Peberfrugt

4 g

Hvide Løjer & Urter

125 g

Cherrytomater

12 ml

Balsamico

(IndeholderSulfitter)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)663 kcal
Energi (kJ)2776 kJ
Fedt17.72 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat80.99 g
Sukker17.4 g
Protein43.83 g
Salt3.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.

 

2

Forbered grøntsager Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær skalotteløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.

 

3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/ kalvekød, skalotteløg, cherrytomater, peberfrugt og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet. Tilsæt hvidløg, Hvide Løjer & Urter og chiliflager, og steg videre i 1-2 min. TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

 

4

Tilsæt balsamico, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], tomatpuré og pastavand [1,5 dl | 3 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

 

5

Tilsæt pasta og halvdelen af finrevet ost, og rør godt rundt.

 

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med basilikum og resterende finrevet ost.