Svinekotelet marineret i aromatiske urter og stegt i smør og salvie. Serveret med pasta i en intens tomatsauce, rundet af med et generøst drys revet ost og frisk persille. En rustik og smagfuld hverdagsfavorit.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
4 g
Bouillon
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
Spinat
195 g
Hakkede tomater m. basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 stk
Kruspersille
1 stk
Salvie
250 g
Svinekotelet, urtemarineret
180 g
Linguine
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
125 g
Cherrytomater
¼ spsk
Olie til stegning
½ spsk
Smør til stegning
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Pluk salvie.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød med et nip salt i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Tilsæt salvie og smør til stegepanden, når der er 4 min tilbage, og øs over svinekød.
Overfør til tallerken, og dæk med folie.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, hak løg og hvidløg fint.
Halver cherrytomater.
Skyl spinat.
Hak persille fint.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og hvidløg i 3-4 min, eller indtil bløde og velduftende.
Tilsæt cherrytomater, spinat, hakkede tomater, bouillon og et nip salt og peber, og steg 1-2 min, eller indtil gennemvarmt.
TIP: Tilsæt en smule smør hvis saucen er for syrlig.
Vend pasta i tomatsauce.
Skær svinekød i skiver.
Anret pasta med tomatsauce i dybe tallerkener.
Top med svinekød.
Drys med finrevet ost og persille.