
Vi er stolte over at sætte vores navn på denne fantastiske opskrift med et væld af skønne ingredienser. Vi laver sprøde fritter, som vi vender med bacon og topper med ost og frisk chili. Samtidigt panerer vi kylling i panko, steger den gylden og topper den med spicy sriracha-honning. Vi serverer kylling og fritter med en sprød slaw med stegt majs og kål, og en mayo-fraichedressing vendt med hvidløg og purløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Honning
70 g
Bacon, tern
1 stk
Citrusfrugt
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Majs
1 stk
Purløg
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
150 g
Spidskål, skåret
20 g
Sriracha
½ stk
Chili
½ tsk
Salt til kartofler
½ tsk
Salt til slaw
½ spsk
Olie til slaw
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Brug to bageplader, hvis der ikke er plads.

Imens, hæld væde fra majs.
Halver citrusfrugt.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs i 4-5 min, eller indtil let brunet.
Overfør til en skål, og vend med salt, et skvæt citrusfrugtsaft, spidskål og olivenolie.

Hak purløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, hvidløg, purløg og mayonnaise i en lille skål.
Bland honning og sriracha i en anden lille skål.
TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland panko i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Vend kartofler med bacon på bagepladen, når der er 15 min tilbage, og bag i resterende tid.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden.- Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Anret kylling, fritter, slaw og fraichedressing i skåle.
Top kylling med sriracha-honning.
Drys fritter med finrevet ost og chili.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.