Gyldenstegte rejekager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegte rejekager

Gyldenstegte rejekager

med ovnbagte rodfrugter og dildcreme

Stil sulten med disse vidunderlige rejekager. Rejekagerne har fået fantastisk smag af at farsen indeholder en masse skønne ingredienser - skalotteløg, citron, persille og hvidløg. Vi serverer vores gyldenstegte rejekager med ovnbagte kartofler, pastinak og rødbede, og så topper vi med en fantastisk dildcreme og ekstra citron til at presse over!

Tags:
Kalorielet
Allergener:
Krebsdyr
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

300 g

Rodfrugtsmix

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Citron, økologisk

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Dild

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2418 kJ
Kalorier (kcal)578 kcal
Fedt16.5 g
Mættet fedt8.7 g
Kulhydrat77 g
Sukker13.1 g
Protein27.5 g
Salt2.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet), pastinak (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag øverst i ovnen i 25-30 min, eller indtil bløde. TIP: Brug to bageplader ved behov.

Forbered råvarer
2

Riv citronskal [1/2 stk, 2P], og skær citron i både. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille og skalotteløg fint.  Riv gulerod (uskrællet). Hak rejer fint. TIP: Jo finere, jo bedre - dette vil binde kødet bedre sammen med øvrige ingredienser.

Form rejekager
3

Bland rejer, gulerod, panko, persille, citronskal, et skvæt citronsaft, æg* [1 stk | 2 stk], skalotteløg, hvidløg, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber* i en stor skål. Form fars til rejekager (2 pr. person). TIP: Lav dem ikke så tynde, at farsen ikke holdes sammen.

Steg rejekager
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middel varme, når grøntsagerne har 10 min tilbage. Steg rejekager i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. TIP: Vend forsigtigt, så de ikke går i stykker.

Bland dildcreme
5

Hak dild fint. Bland crème fraiche [½ pakke, 2P], et skvæt citronsaft, dild og et nip salt*og peber* i en lille skål.

Server
6

Anret rodfrugter og rejekager på tallerkener. Server med dildcreme og resterende citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image