I dag laver vi en lækker one-pot pastaret, som både store og små vil elske! "One-pot" betyder, at vi laver det hele i én og samme gryde. Vi laver en lækker tomat-flødesauce med grøntsager, og deri vender vi vores friske tortelloni, som får lov at koge færdigt i saucen. Vi topper de voksnes og modige børns tallerkener med ost, chorizo og en forførende urtegremolata med persille og hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
120 g
Chorizo, ternet
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
4 g
Souvlaki-krydderi
½ pakke
Tomatpassata
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
300 g
Spinat- og ricottatortelloni
(Indeholder: Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Soja, Selleri, Krebsdyr, Fisk, Bløddyr, Sennep, Nødder)
30 g
Spinat
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 g
Chiliflager
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Bredbladet persille
1 spsk
Olie til stegning
2 dl
Vand til sauce
½ tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
2 spsk
Olie til gremolata
¼ tsk
Salt til gremolata
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg chorizo i 4-5 min, eller indtil genemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Imens, hak løg fint.
Skær gulerod i 1 cm tern.
Skyl spinat.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt souvlaki-krydderi, tomatpassata, madlavningsfløde, vand, sukker, salt og et nip peber, og rør sammen.
Tilsæt pasta til sauce, og dæk med låg.
Sænk til middel varme, og kog i 5-6 min, eller indtil pasta er 'al dente'.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland persille, hvidløg, chiliflager, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.
Tilsæt spinat og halvdelen af finrevet ost til pasta, og rør rundt indtil spinat er faldet sammen.
TIP: Undlad chiliflager, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret pasta i dybe tallerkener, og drys med resterende finrevet ost.
Top voksentallerkenerne med gremolata og chorizo.