I aften frister vi med Banh mi-inspireret svinekødsbowl med sojasauce, sød chilisauce og vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi bygger vores bowl med svinekød, luftige ris, syltet agurk og gulerod, og så topper vi den med srirachamayo, koriander, mynte og sesamfrø!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Langkornede hvide ris
300 g
Kyllingebryststrimler
1 stk
Agurk
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
40 g
Sød chilisauce
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Snittet kålsalat
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep, Hvede, Soja, Gluten, Sesam)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
2 spsk
Vand (trin 5)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!
Skær gulerod (uskrællet) og agurk [1/2 stk. 2P] i 1 cm tern.
Bland hvidvinseddike, vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt i en mellemstor skål. Rør i agurk og gulerod, og stil til side. Hæld lage fra lige inden servering.
Skær kød i skiver ( 3 pr. person). Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt kød og krydr med Ginger Ninja og et nip salt og peber. Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Sænk til middel varme og rør i sojasauce [1/2 pakke, 2P], sweet chili sauce og vand [2 spsk | 4 spsk]. Lad simre videre i 1 min, og tag derefter stegepanden af komfuret. TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Pluk mynteblade og korianderblade (riv store blade i mindre stykker).
Rør rundt i ris med en gaffel og anret det i dybe tallerkener. Anret kød ved siden af ris, og top med resterende sauce fra stegepanden. Placer syltede grøntsager i midten, og dryp med srirachamayo. Pynt med koriander og mynte og drys med sesamfrø [1/2 pakke, 2P].