Skip to main content
Casarecce

Casarecce

med ricottasauce, zucchini, champignon & tomat

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Den lækre sauce indeholder masser af herlige grøntsager, zucchini, champignon, tomat og hvidløg. Saucen blandes med pasta i gryden, så der bliver mindre opvask! Vi topper med revet mozzarella og purløg, for at give retten et ekstra twist!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Under 650 kcal
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

200 g

Champignon

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Tomat

1 stk

Purløg

4 g

Middelhavsdrøm

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

100 g

Ricotta

(Indeholder: Mælk)

20 g

Finrevet ost

250 g

Casarecce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)1310 kJ
Kalorier (kcal)313 kcal
Fedt25.1 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat11.6 g
Sukker8.2 g
Kostfibre3.8 g
Protein9.5 g
Salt3.8 g
Trans Fat0.2 g
Potassium646 mg
Calcium14 mg
Iron0.8 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær zucchini [½ stk, 2P] i 2 cm tern. Skær svampe i tynde skiver. Hak tomat groft. Snit purløg fint. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt svampe, og steg i 2-3 min. Skru ned til middel varme. Tilsæt zucchini, krydr med et nip salt* og peber*, og steg under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en skål.

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til det kogende vand, og kog i 4-5 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand, og hæld resten fra. Kom pasta tilbage i gryden, og vend med en smule olivenolie*.

Lav sauce
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. TIlsæt tomat, hvidløg og Middelhavsdrøm, og steg i 2-4 min. Skru ned til lav varme. Tilsæt grøntsagsbouillon, ricotta, crème fraiche [½ pakke, 2P] og pastavand* [1/2 dl | 1 dl]. Tilsæt halvdelen af purløg, og krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt zucchini, svampe og pasta til stegepanden med sauce, og rør godt rundt. Rør smør* [1 spsk | 2 spsk] i saucen. TIP: Tilsæt en smule vand, hvis saucen er for tyk, og vend indtil pastaen er dækket med sauce.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet mozzarella og resterende purløg.