Lav en mexicansk aftensmads-fiesta med vores byg-selv-mexicanske kartofler! Her bager vi kartoffelbåde med vores egen krydderiblanding, Ay Cajun-ba, og serverer med et væld af farvestrålende toppings! Smag bl.a. på Tex-Mex-krydret plantefars, koriander, stegte majs og avocado, og byg lige den bowl, du har lyst til!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
180 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
5 g
Tex-Mex
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Tomat
500 g
Kartofler
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 g
Majs
37.5 g
Tortillachips
(Kan indeholde spor af: Mælk)
½ stk
Rødløg
½ stk
Lime
1 stk
Avocado
1 stk
Koriander
½ tsk
Salt til kartofler
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, Ay Cajun-ba og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, hæld væde fra majs.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.
Overfør til en lille skål.
Hak tomat groft.
Hak rødløg og koriander fint.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Skær lime i både.
Knus tortillachips groft direkte i posen.
Anret alle toppings, og fraiche, i små skåle.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars med Tex-Mex i 4-5 min, eller indtil brunet.
Anret kartofler i dybe tallerkener, og top med plantefars.
Server med alle toppings, og top dine kartofler med lige det du har lyst til!