Skip to main content
Asiatiske svine- og kalvekødsnudler
Asiatiske svine- og kalvekødsnudler

Asiatiske svine- og kalvekødsnudler

med sataysauce og spicy hvidløgsolie

Udonnudler kommer fra Japan og er lavet af mel, vand og salt. De kendetegnes ved deres hvide farve, og ved at de er tykkere end almindelige nudler. I aften blander vi dem i en dejlig sauce med kokosmælk, sataysauce og tahini, og serverer dem med hakket svine- og kalvekød stegt med ingefærkrydderier og sojasauce. Vi topper herlighederne med knasende peanuts, fintskåret porre og en spicy hvidløg-chiliolie.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep
Jordnødder
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

90 ml

Kokosmælk

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

50 g

Sataysauce

(Indeholder: Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Pak choi

25 g

Tahini

(Indeholder: Sesam)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

220 g

Udonnudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

½ stk

Porre

½ stk

Blomkålsbuketter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker til kød

1.5 spsk

Olie til hvidløgsolie

½ spsk

Olie til stegning

1.5 dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3471 kJ
Kalorier (kcal)830 kcal
Fedt50.9 g
Mættet fedt16.7 g
Kulhydrat61.2 g
Sukker29.2 g
Kostfibre18 g
Protein50.5 g
Kolesterol0.3 mg
Salt7.4 g
Potassium292.7 mg
Calcium58.8 mg
Iron1.1 mg

Fremgangsmåde

Steg hakket kød
1

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød med Ginger Ninja, sojasauce og sukker i 4-5 min, eller indtil brunet og karamelliseret.

Overfør til en tallerken.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsolie
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland chiliflager, hvidløg, olivenolie og et nip salt i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Forbered grøntsager
3

Hak pak choi groft.

Halver porre, rens, og skær i tynde, halve skiver.

Lav sauce
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg blomkål og den hvide del af porre i 3-4 min.

Tilsæt kokosmælk, sataysauce, tahini, vand, salt og nudler, og lad simre i 1-2 min, eller indtil nudlerne er gennemvarme.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Tilsæt pak choi
5

Tilsæt pak choi lige inden servering, og vend sammen.

Server
6

Anret nudler og sauce i dybe tallerkener.

Top med kød.

Drys med peanuts og den grønne del af porre.

Dryp med hvidløgsolie.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image