Udonnudler kommer fra Japan og er lavet af mel, vand og salt. De kendetegnes ved deres hvide farve, og ved at de er tykkere end almindelige nudler. I aften blander vi dem i en dejlig sauce med kokosmælk, sataysauce og tahini, og serverer dem med hakket svine- og kalvekød stegt med ingefærkrydderier og sojasauce. Vi topper herlighederne med knasende peanuts, fintskåret porre og en spicy hvidløg-chiliolie.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
90 ml
Kokosmælk
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
50 g
Sataysauce
(Indeholder: Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Pak choi
25 g
Tahini
(Indeholder: Sesam)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)
220 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
1 g
Chiliflager
½ stk
Porre
½ stk
Blomkålsbuketter
1 tsk
Sukker til kød
1.5 spsk
Olie til hvidløgsolie
½ spsk
Olie til stegning
1.5 dl
Vand til sauce
½ tsk
Salt til sauce
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød med Ginger Ninja, sojasauce og sukker i 4-5 min, eller indtil brunet og karamelliseret.
Overfør til en tallerken.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland chiliflager, hvidløg, olivenolie og et nip salt i en lille skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Hak pak choi groft.
Halver porre, rens, og skær i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg blomkål og den hvide del af porre i 3-4 min.
Tilsæt kokosmælk, sataysauce, tahini, vand, salt og nudler, og lad simre i 1-2 min, eller indtil nudlerne er gennemvarme.
VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!
Tilsæt pak choi lige inden servering, og vend sammen.
Anret nudler og sauce i dybe tallerkener.
Top med kød.
Drys med peanuts og den grønne del af porre.
Dryp med hvidløgsolie.