Skip to main content
Hurtig urtemarineret svinekotelet på bulgursalat
Hurtig urtemarineret svinekotelet på bulgursalat

Hurtig urtemarineret svinekotelet på bulgursalat

med syrlig yoghurtdressing

Vidste du at bulgur stammer fra Mellemøsten og ligner couscous - men i bulgur bevares en større del af hvedekornene, hvilket gør bulgur mere rig på fiber? I aftenens ret bruger vi bulgur til at lave en fyldig og mættende salat med tranebær, appelsin, spinat og koriander. Det serveres med urtemarineret svinekotelet og en syrlig yoghurtdressing.

Tags:
Proteinrig
Under 650 kcal
Allergener:
Hvede
Gluten
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinekotelet, urtemarineret

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)

60 g

Spinat

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

150 g

Grønne bønner

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Appelsin

1 stk

Citrusfrugt

20 g

Tranebær

(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Sesam)

1 stk

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til bønner

Næringsindhold

Energi (kJ)2041 kJ
Kalorier (kcal)488 kcal
Fedt13 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat61.4 g
Sukker16.6 g
Protein32.9 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, bouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær citrusfrugt i kvarte.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 2 cm tern. Skær ender af grønne bønner, og halver. 

Skyl spinat. 

Riv koriander i mindre stykker.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt grønne bønner og salt, og steg i 3-4 min, eller indtil møre.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver de hurtigere færdige.

Steg kød
3

Imens, opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød med et nip salt i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Vend tranebær, appelsin, spinat og koriander med i gryden med færdig bulgur.

Bland yoghurt og et stort skvæt citrusfrugtsaft i en lille skål.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
4

Anret bulgursalat, grønne bønner og svinekød på dybe tallerkener. 

Dryp med yoghurtdressing.

Server med resterende citrusfrugt. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image