Japansk katsu-bowl med veganske nuggets
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Japansk katsu-bowl med veganske nuggets

med karrysauce og sesambroccoli

I dag skal vi smage på Japan med vores katsu-bowl med veganske nuggets. Der er skøn mad for hele familien, når vi samler vores bowl med ingefærris, sprøde nuggets, limesyltet agurk og sesambroccoli. Til voksne og modige børn serverer vi en aromatisk karrysauce i ægte japansk stil, og ellers kan nuggets'ne dyppes i vores cremede mayonnaise.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Havre
Hvede
Byg
Gluten
Soja
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Veganske Nuggets

(Indeholder: Havre, Hvede, Byg, Gluten)

150 g

Jasminris

1 stk

Agurk

4 g

Curry-On

90 ml

Kokosmælk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Lime

250 g

Broccoli

5 g

Ingefærpasta

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

10 ml

Sesamolie

(Indeholder: Sesam)

40 g

Sød chilisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Smør til sauce

½ spsk

Mel til sauce

1 dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3965 kJ
Kalorier (kcal)948 kcal
Fedt42.7 g
Mættet fedt14.3 g
Kulhydrat108.9 g
Sukker18.6 g
Protein26.3 g
Salt6.3 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme. 

Svits ingefærpasta i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

2

Imens, skær agurk i tynde skiver.

Halver lime.

Bland limesaft, sukker og salt i en lille skål.

Vend agurk i skålen, og stil til side.

3

Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.

Fordel broccoli på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Fordel nuggets på en anden bageplade med bagepapir.

Bag broccoli og nuggets i ovnen i 12 min, eller indtil sprøde og gyldne.

4

Imens, smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits Curry-On i 30 sek, indtil velduftende.

Tilsæt sojasauce, sød chilisauce og mel, og pisk sammen. 

Tilsæt vand og kokosmælk, og kog i 2-3 min, indtil let tyknet.

5

Vend færdigbagt broccoli med sesamolie og sesamfrø lige inden servering.

6

Anret ris, nuggets, broccoli og agurk i dybe tallerkener.

Top nuggets med karrysauce på voksentallerkenerne.

Server med mayonnaise til børnetallerkenerne.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image