'Izakaya'-baoboller med teriyakikylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'Izakaya'-baoboller med teriyakikylling

'Izakaya'-baoboller med teriyakikylling

med kartoffelsalat, sesamgrøntsager og sprøde østershatte

Tag dine smagsløg med på en autentisk tur til Japan med vores 'Izakaya'-bao boller med teriyakikylling. Dette festmåltid indfanger essensen af ​​det japanske 'izakaya'-køkken, og kombinerer mange små retter med dristige smage og sprøde konsistenser.

Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Æg
Sennep
Sesam
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

6 stk

Bao-boller

(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)

280 g

Kyllingebryst

8 g

Kyllingebouillon

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)

250 g

Bagekartoffel

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Forårsløg

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

20 ml

Sesamolie

(Indeholder: Sesam)

75 g

Radiser

1 stk

Agurk

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

20 g

Asiatisk dressing

100 g

Østershatte

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

1 spsk

Olie til stegning

2 stk

Æg til panering

2 spsk

Mælk til panering

4 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4765 kJ
Kalorier (kcal)1139 kcal
Fedt41.9 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat127.8 g
Sukker28.8 g
Protein63.2 g
Salt8.6 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelsalat
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tern. 

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. Lad køle af.

Snit forårsløg fint. 

Vend afkølede kartofler med mayonnaise, forårsløg, sesamolie, salt og et nip peber.

Sylt grøntsager
2

Imens, skær radiser i kvarte.

Skær agurk i 1/2 cm tynde skiver. 

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål. 

Vend agurk, radiser og halvdelen af sesamfrø i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Steg svampe
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Halver større svampe.

Pisk æg og mælk i en dyb tallerken.

Bland halvdelen af kyllingebouillon, resterende sesamfrø, hvedemel, salt og et nip peber i en anden dyb tallerken.

Vend svampe i æg, derefter i mel, og kom svampe direkte på stegepanden.

Steg i 3-4 min, eller indtil gyldne. Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

TIP: Gem tallerkener med resterende æg og mel til trin 4.

Paner kylling
4

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt. 

Krydr med salt.

Kom panko og resterende kyllingebouillon i en tredje dyb tallerken. 

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken. 

TIP: Tilføj mere mel og æg, hvis der er brug for det.

Steg kylling
5

Hæld olivenolie i samme stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt. 

Imens, klip et hul i hver side af pakken med bao-boller, og varm i 70 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kartoffelsalat og syltede grøntsager i skåle.

Anret svampe på en tallerken, og server med asiatisk dressing i en lille skål.

Åben bao-boller forsigtigt, og fyld med kylling. Top med teriyakisauce, og anret på en tallerken.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image