HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTagliatelle Toscana
topBanner
Tagliatelle Toscana

Tagliatelle Toscana

med ovnbagte grøntsager og sprød pangrattato

Forkæl familien med en forførende toscansk tagliatelle, der byder på en fantastisk tomatsauce med frisk basilikum, crème fraiche, og vores færdige krydderiblandning Mamas Favorit. Tomatsaucen får selskab i stegepanden af perfekt kogt tagliatelle, og serveres sammen med bagt zucchini, peberfrugt og rødløg og en sprød hvidløgspangratto.

Tags:Vegetarisk
Allergener:SelleriMælkGlutenÆg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

1 stk

Peberfrugt

110 g

Zucchini

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(IndeholderMælk)

1 pose

Basilikum

30 g

Panko

(IndeholderGluten)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

250 g

Tagliatelle

(IndeholderGluten, ÆgKan indeholdeSoja, Sennep, Æg)

4 g

Mamas Favorit

(IndeholderÆg)

100 g

Crème fraiche

(IndeholderMælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)811 kcal
Energi (kJ)3394 kJ
Fedt28.59 g
Mættet fedt10.7 g
Kulhydrat112.31 g
Sukker25.6 g
Protein25.86 g
Salt5.5 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med saltet vand i kog. Skær peberfrugt i strimler og rødløg i både. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

2

Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

3

Hak hvidløg fint. Hak basilikum fint.

4

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg panko under omrøring i 3 min, eller indtil gylden. Tilsæt halvdelen af hvidløg, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en skål.

5

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt Mamas Favorit og resterende hvidløg, og steg i 30 sek. Tilsæt hakkede tomater, pastavand, grøntsagsbouillon, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber. Sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt crème fraiche, og tag panden af varmen. Tilsæt basilikum (gem lidt til anretning) og pasta, og vend sammen. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med ovnbagte grøntsager, pangrattato og resterende basilikum. Drys med hård ost.