Stegt rodfrugtsrösti og røget laks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt rodfrugtsrösti og røget laks

Stegt rodfrugtsrösti og røget laks

med syltet agurk og frisk dild

Rösti er en klassiker, der står højt på listen hos de fleste kartoffelelskere. Vores opskrift på rösti indeholder kartoffel, gulerod, pastinak, rødløg og hvidløg, der tilfører en masse smag og tekstur. Vi serverer vores rodfrugtrösti med kogte rødbeder, røget laks, syltede grøntsager og crème fraiche.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Sulfitter
Selleri
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rodfrugtsmix

1 stk

Rødløg

1 stk

Agurk

1 pose

Dild

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

1 tsk

Sukker (trin 2)

2 stk

Æg (trin 4)

3 spsk

Hvedemel (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)503 kcal
Energi (kJ)2105 kJ
Fedt24.6 g
Mættet fedt10.1 g
Kulhydrat41.7 g
Sukker16 g
Protein25 g
Salt4.1 g

Redskaber

Rivejern
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog rødbede
1

Skær rødbede (uskrællet) i 2 cm tern. Kom rødbede i en mellemstor gryde med vand [3 dl | 6 dl], og kog i 10-12 min, eller indtil møre. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt og peber. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

 

Sylt grøntsager
2

Skær agurk i tynde skiver. Hak dild groft. Skær halvdelen af rødløg i tynde, halve skiver. Bland rødløg, agurk, dild (gem lidt til anretning), hvidvinseddike, sukker [1 tsk | 2 tsk] og et nip salt i en lille skål. Tilsæt vand indtil dækket.

 

Forbered grøntsager
3

Riv kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og pastinak (uskrællet) groft. Hak resterende rødløg fint. Pres eller hak hvidløg fint.

 

Bland röstifars
4

Pisk æg [2 stk | 4 stk] i en mellemstor skål. Tilsæt revne grøntsager, hakketrødløg, hvidløg, hvedemel [3 spsk | 6 spsk], grøntsagsbouillon, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et stort nip peber, og rør godt rundt.

 

Steg rösti
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Form fars til rösti (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. Hæld væde fra grøntsager. TIP: Vend ikke for tidligt, da de kan falde sammen.

 

Server
6

Anret rösti, rødbede og grøntsager på tallerkener. Top med røget laks og crème fraiche [1/2 pakke, 2P]. Drys med resterende dild. Server med resterende crème fraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image