topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød kylling

Sprød kylling

med sweet potato fries, broccoli & hvidløgsdressing

Sæt tænderne i sprød kylling, som konkurrerer med sødkartoffelfritterne om børnenes opmærksomhed ved bordet. Sammen med en cremet hvidløgsdressing smelter denne familiefavorit i alles mund - store som små. Top med et par dråber citronsaft, og server med gyldensprød broccoli.

Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

75 g

Fraiche

250 g

Broccoli

450 g

Sød kartoffel

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

280 g

Kyllingebryst

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)322 kcal
Energi (kJ)1346 kJ
Fedt13.03 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat11.89 g
Sukker0.9 g
Protein38.52 g
Salt0.5 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær kartoffel i 1 cm tykke stave. Fordel stave på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag øverst i ovnen i 25-30 min, eller indtil fritterne er gyldne.

Del broccoli
2

Skær broccoli i små buketter, og hak stammen groft. Tag bagepladen ud af ovnen, når kartoflerne har 15 min tilbage af tilberedningstiden, og vend broccolien med kartoflerne. Stil bagepladen tilbage i ovnen, og bag i 15 min indtil møre.

Forbered panering
3

Pisk æg* i en skål. Bland panko, salt* og peber* i en anden skål.

Paner kylling
4

Skær kyllingebryst ud i 2 cm tykke strimler. Dyp strimler i æg* og derefter panko, og stil til side.

Friter kylling
5

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien* op ved middelhøj varme. Friter kyllingestrimlerne i 7-10 min, eller indtil de er gyldne og gennemstegte. Læg strimlerne over på en tallerken med køkkenrulle.

Server
6

Skær citron i både. Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, fraiche og mayonnaise i en skål. Anret fritter, broccoli og kyllingestrimler på tallerkener. Server med citronbåde og hvidløgsdressing.