Faldt du også for titlen på denne skønne opskrift? Det kan vi godt forstå, hvem ville sige nej til hurtig oksekødsragu med spaghetti og italiensk hård ost ? Ragun består af hakket oksekød, gulerødder, basilikum, Worcestershire sauce, hvidløg, rødvin og middelhavskrydderier, der koges sammen til en skøn sauce. Samtidig koger vi spaghetti, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Gulerod
4 g
Hvide Løjer & Urter
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
2 g
Middelhavsdrøm
4 g
Oksebouillon
1 g
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
225 g
Hakket oksekød
1 g
Spaghetti
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder: Soja)
1 dl
Gemt pastavand
½ spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til kød
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød og gulerod med Middelhavsdrøm, Hvide Løjer & Urter og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt worcestershire sauce, oksebouillon, hakkede tomater, madlavningsfløde, pastavand og et nip sukker, og bring i kog.
Sænk til middel varme, og lad simre i 5-6 min, eller indtil tyknet.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Imens, hak basilikum groft.
Tilsæt pasta og basilikum, og vend sammen.
Krydr med et nip salt og peber.
TIP: Vend det hele sammen i gryden, hvis der ikke er plads i panden.
Anret oksekødsragu i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost.
Dryp eventuelt med en smule olivenolie.