topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød kylling

Sprød kylling

med sweet potato fries, broccoli & hvidløgsmayo

Sæt tænderne i sprød kylling, som konkurrerer med søde kartoffelfritter om børnenes opmærksomhed ved bordet. Sammen med en cremet hvidløgsdressing smelter denne familiefavorit i alles mund - store som små. Top med et par dråber citronsaft, og server med gyldensprød broccoli.

Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

75 g

Fraiche

250 g

Broccoli

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

450 g

Sød kartoffel

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Citron

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)322 kcal
Energi (kJ)1346 kJ
Fedt13.03 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat11.89 g
Sukker0.9 g
Protein38.52 g
Salt0.5 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered broccoli
2

Skær broccoli i små buketter. Vend med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Fordel broccoli på bagepladen i ovnen, når fritterne har 15 min tilbage. Bag i 15 min.

Paner kylling
3

Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland panko med et nip salt* og peber* i en anden dyb tallerken. Skær kylling i 2 cm tykke strimler. Vend i æg* og derefter panko. Stil til side.

Friter kylling
4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien* op ved middelhøj varme. Friter kylling i 7-10 min, eller indtil gyldne. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle. 

Bland dressing
5

Skær citron i både. Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2 pers.] fint. Bland hvidløg, fraiche [½ pakke, 2 pers.] og mayonnaise med et nip salt* og peber* i en lille skål. 

Server
6

Anret fritter, broccoli og kylling på tallerkener. Server med citronbåde og hvidløgsmayo.