HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprød Kylling
topBanner
Sprød kylling

Sprød kylling

med sweet potato fries, broccoli & hvidløgsmayo

Sæt tænderne i sprød kylling, som konkurrerer med søde kartoffelfritter om børnenes opmærksomhed ved bordet. Sammen med en cremet hvidløgsdressing smelter denne familiefavorit i alles mund - store som små. Top med et par dråber citronsaft, og server med gyldensprød broccoli.

Allergener:ægsennepmælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid45 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

30 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

280 g

Broccoli

1 stk

Panko

(Indeholdergluten)

Sød kartoffel

Kyllingebrystfilet

Citron

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1345.7834 kJ
Kalorier (kcal)321.65 kcal
Fedt13.03 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat11.8875 g
Sukker0.9 g
Protein38.5175 g
Salt0.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Skær broccoli i små buketter. Vend med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Fordel broccoli på bagepladen i ovnen, når fritterne har 15 min tilbage. Bag i 15 min.

3

Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland panko med et nip salt* og peber* i en anden dyb tallerken. Skær kylling i 2 cm tykke strimler. Vend i æg* og derefter panko. Stil til side.

4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien* op ved middelhøj varme. Friter kylling i 7-10 min, eller indtil gyldne. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle. 

5

Skær citron i både. Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2 pers.] fint. Bland hvidløg, fraiche [½ pakke, 2 pers.] og mayonnaise med et nip salt* og peber* i en lille skål. 

6

Anret fritter, broccoli og kylling på tallerkener. Server med citronbåde og hvidløgsmayo.