Skip to main content
spaghetti Puttanesca with roasted cod
spaghetti  Puttanesca with roasted cod

spaghetti Puttanesca with roasted cod

with tomato, spinach and olives.

Tags:
Stærk
Allergener:
Pesce
Schwefeldioxide und Sulfite
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Torsk

(Indeholder: Pesce)

1 pakke

Spaghetti

1 stk

Løg

70 g

Tomatpuré

40 g

Kalamataoliven

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Schwefeldioxide und Sulfite)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Celery)

½ g

Chiliflager

30 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Sukker (trin 4)

2 dl

Vand (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)1165 kJ
Kalorier (kcal)278 kcal
Fedt10.4 g
Mættet fedt1.3 g
Kulhydrat14.3 g
Sukker9 g
Kostfibre2.9 g
Protein26.2 g
Salt2.3 g
Potassium57.6 mg
Calcium9.3 mg
Iron0.1 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image