topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

med champignon, bacon & æblesalat

Dette er en af ​​vores mest elskede opskrifter, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Vidunderlig spaghetti carbonara med lækker sauce lavet af bl.a. bacon, fløde, svampe og spinat. Server med en super velsmagende spinat og æblesalat smagt til med en lækker dressing af honning, balsamico og olivenolie. Dette er så latterligt godt og let at gøre, og hvis du ikke har serveret familien denne favorit før, er det obligatorisk at tage chancen nu!

Tags:
Børnevenlig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

250 g

Spaghetti

60 g

Spinat

200 g

Champignon

1 pose

Bredbladet persille

200 ml

Madlavningsfløde

1 stk

Æble

4 g

Grøntsagsbouillon

15 ml

Balsamico

140 g

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

⅓ spsk

Olivenolie

½ dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)101 kcal
Energi (kJ)423 kJ
Fedt7.32 g
Mættet fedt1.7 g
Kulhydrat2.38 g
Sukker0.9 g
Protein6.07 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær svampe i tynde skiver. Skær æble i tynde, halve skiver. Bland balsamico og olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. 

Kog spaghetti
2

Kog spaghetti i 8-9 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden.

Steg bacon & svampe
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt svampe. Steg i 5-6 min. Tilsæt hvidløg og 1/2 spinat. Steg i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Sænk til middel varme. 

Lav æggeblanding
4

Bland æggeblomme*, madlavningsfløde, revet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber* i en skål. Pisk sammen. Stil side. TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.

Tilsæt spaghetti
5

Tilsæt spaghetti og æggeblanding til stegepanden. Lad simre under omrøring i 1-2 min. Smag til med salt* og peber*. Vend æble og resterende spinat i skålen med dressing. 

Server
6

Anret spaghetti og æblesalat i dybe tallerkener. Drys med persille.