Dette er en af vores mest elskede opskrifter, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Vidunderlig spaghetti carbonara med lækker sauce lavet af bl.a. bacon, fløde, svampe og spinat. Server med en super velsmagende spinat og æblesalat smagt til med en lækker dressing af honning, balsamico og olivenolie. Dette er så latterligt godt og let at gøre, og hvis du ikke har serveret familien denne favorit før, er det obligatorisk at tage chancen nu!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Hvidløgsfed
20 g
Finrevet ost
250 g
Spaghetti
60 g
Spinat
200 g
Champignon
1 pose
Bredbladet persille
200 ml
Madlavningsfløde
1 stk
Æble
4 g
Grøntsagsbouillon
15 ml
Balsamico
140 g
Bacon, tern
2 stk
Æg
⅓ spsk
Olivenolie
½ dl
Vand
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær svampe i tynde skiver. Skær æble i tynde, halve skiver. Bland balsamico og olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål.
Kog spaghetti i 8-9 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt svampe. Steg i 5-6 min. Tilsæt hvidløg og 1/2 spinat. Steg i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Sænk til middel varme.
Bland æggeblomme*, madlavningsfløde, revet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber* i en skål. Pisk sammen. Stil side. TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.
Tilsæt spaghetti og æggeblanding til stegepanden. Lad simre under omrøring i 1-2 min. Smag til med salt* og peber*. Vend æble og resterende spinat i skålen med dressing.
Anret spaghetti og æblesalat i dybe tallerkener. Drys med persille.