
Dette er en af vores mest elskede opskrifter, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Vidunderlig spaghetti carbonara med lækker sauce lavet af bl.a. bacon, fløde, svampe og spinat. Server med en super velsmagende spinat og æblesalat smagt til med en lækker dressing af honning, balsamico og olivenolie. Dette er så latterligt godt og let at gøre, og hvis du ikke har serveret familien denne favorit før, er det obligatorisk at tage chancen nu!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
200 ml
Madlavningsfløde
200 g
Champignon
60 g
Spinat
1 pakke
Spaghetti
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
20 g
Finrevet ost
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Æble
140 g
Bacon, tern
2 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Æg
½ dl
Vand

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær svampe i tynde skiver. Skær æble i tynde, halve skiver.

Kog spaghetti i 8-9 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og kom spaghetti tilbage i gryden.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt svampe, og steg i 5-6 min. Tilsæt hvidløg og halvdelen af spinat, og steg i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Sænk til lav varme.

Bland æggeblomme*, madlavningsfløde, revet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber* i en skål. Pisk sammen, og stil side.TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.

Tilsæt spaghetti og æggeblanding til stegepanden. Lad simre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*. Bland en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend æble og resterende spinat i skålen.

Anret spaghetti og æblesalat på tallerkener. Drys med persille.

