Pandestegt kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt kyllingebryst

Pandestegt kyllingebryst

med bagte rodfrugter og cremet pestodressing

Vi håber I er sultne, fordi aftenens opskrift frister med en masse godt! Vi ovnbager kartofler og rodfrugter sammen med vores aromatiske krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Samtidig med at de passer sig selv i ovnen, steger vi schnitzel, som vi først har marineret. Vi serverer kød, kartofler og grøntsager med smuk grøn pestodressing og ristede sesamfrø.

Tags:
Kalorielet
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

½ stk

Zucchini

1 stk

Rødbede

1 stk

Pastinak

1 stk

Løg

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

50 g

Cremet pestodressing

280 g

Kyllingebryst

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2457 kJ
Kalorier (kcal)587 kcal
Fedt16 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat69.6 g
Sukker16.9 g
Protein43 g
Salt1.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær løg i 2 cm både. Skær rodfrugter (uskrællet) og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Hvide Løjer & Urter. Krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil møre.

Mariner kød
2

Vend schnitzler med Jorden Rundt og et nip salt* og peber* i en skål. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Tilsæt zucchini
3

Skær zucchini [½ stk, 2P] i 1 cm tykke, halve skiver. Fordel på bagepladen i ovnen, når grøntsagerne har 15 min tilbage. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist sesamfrø i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en skål. 

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 5 min tilbage. Steg schnitzler 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt. TIP: Hvis kødet bliver færdigt før grøntsagerne, kan du lade det hvile dækket til med sølvpapir indtil servering.

Tilsæt spinat
5

Tag bagepladen med grøntsager ud af ovnen. Tilsæt spinat, og vend sammen. Skær schnitzler i tynde skiver.

Server
6

Anret schnitzler og grøntsager på tallerkener. Dryp med pestodressing. Drys med sesamfrø.