Skip to main content
Ovnbagt fajita-kylling

Ovnbagt fajita-kylling

med frisk chimichurri og cajundressing

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en fajitafest med masser af spændende ingredienser. Marineret kylling steges til perfektion og får selskab i ovnen af ​​kartofler, løg, gulerød og peberfrugt, der er ovnsteges med vores spicy krydderiblanding, som vi kalder Ay Cajun-ba. Vi topper med cremet cajundressing og frisk chimichurri med koriander, chili og lime.

Tags:
Hvedefri
Under 650 kcal
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Rød chili

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

500 g

Kartofler

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

5 g

Tex-Mex

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til chimichurri

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)2494 kJ
Kalorier (kcal)596 kcal
Fedt17.3 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat66.1 g
Sukker18.3 g
Kostfibre9.3 g
Protein44.5 g
Salt4.5 g
Potassium1150 mg
Calcium9.7 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) og rødløg i 2 cm både.

Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern og peberfrugt i 2 cm strimler.

Fordel kartofler og grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Tex-Mex, halvdelen af Ay Cajun-ba, salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered råvarer
2

Imens, halver lime.

Hak koriander fint.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Lav chimichurri
3

Bland koriander, chili, olivenolie, limesaft og et nip salt og peber i en lille skål.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav cajundressing
4

Bland fraiche, resterende Ay Cajun-ba og salt i en lille skål.

Bag kylling
5

Krydr kylling med salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Brun kylling i 2 min på hver side.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kylling, kartofler og grøntsager på tallerkener.

Top med chimichurri.

Server med cajundressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image