Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en fajitafest med masser af spændende ingredienser. Marineret kylling steges til perfektion og får selskab i ovnen af kartofler, løg, gulerød og peberfrugt, der er ovnsteges med vores spicy krydderiblanding, som vi kalder Ay Cajun-ba. Vi topper med cremet cajundressing og frisk chimichurri med koriander, chili og lime.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Rød chili
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
500 g
Kartofler
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
5 g
Tex-Mex
1 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Gulerod
½ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Olie til chimichurri
¼ tsk
Salt til dressing
¼ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) og rødløg i 2 cm både.
Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern og peberfrugt i 2 cm strimler.
Fordel kartofler og grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Tex-Mex, halvdelen af Ay Cajun-ba, salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, halver lime.
Hak koriander fint.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Bland koriander, chili, olivenolie, limesaft og et nip salt og peber i en lille skål.
TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Bland fraiche, resterende Ay Cajun-ba og salt i en lille skål.
Krydr kylling med salt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Brun kylling i 2 min på hver side.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret kylling, kartofler og grøntsager på tallerkener.
Top med chimichurri.
Server med cajundressing.