Skip to main content
Nem cremet bacontortelloni med ekstra kyllingestrimler
Nem cremet bacontortelloni med ekstra kyllingestrimler

Nem cremet bacontortelloni med ekstra kyllingestrimler

med stegt zucchini og frisk basilikum

Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med zucchini, tomater, fløde, bacon og ost. Vi serverer vores cremede bacon tortelloni med chili, frisk basilikum og endnu mere bacon! Denne ret smager også fantastisk dagen efter, hvis der nu skulle være nogle rester.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

2 stk

Tomat

4 g

Bouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

300 g

Tortelloni

(Indeholder: Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Soja, Selleri, Krebsdyr, Fisk, Bløddyr, Sennep, Nøtter)

1 stk

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

½ g

Chiliflager

140 g

Bacon, tern

300 g

Kyllingebryststrimler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til pasta

Næringsindhold

Energi (kJ)4400 kJ
Kalorier (kcal)1052 kcal
Fedt53.2 g
Mættet fedt28.6 g
Kulhydrat73.1 g
Sukker17.4 g
Protein69.3 g
Salt5.7 g

Fremgangsmåde

Steg bacon og grøntsager
1

Skær tomat og zucchini i 2 cm tern.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon, tomat og zucchini i 4-5 min, eller indtil baconen er gennemstegt og zucchinien er mør.

Tilsæt pasta og steg kylling
2

Sænk til middel varme. Tilsæt tortelloni, og steg videre i 1 min.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Tilsæt madlavningsfløde, vand, bouillon, Mamas Favorit og salt, og lad simre i 3-4 min, eller indtil pastaen er 'al dente' og saucen er let tyknet.

Tilsæt kylling.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Server
4

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost, chiliflager og basilikum.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.