Skip to main content
Nem cajunkrydret baconlinguine med kyllingebrystfiletstrimler
Nem cajunkrydret baconlinguine med kyllingebrystfiletstrimler

Nem cajunkrydret baconlinguine med kyllingebrystfiletstrimler

med frisk rucola og cherrytomater

Pasta er din bedste ven, når børnene skriger efter mad. I aften gør vi det ekstra nemt ved at lave det hele i én stegepande. Vores fantastisk sauce er med bacon, cherrytomater, peberfrugt, tomat, fløde, ost og cajunkrydderier. Vi vender linguine og frisk rucola i saucen, og så er maden klar.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Cherrytomater

2 g

Røget paprika

½ g

Chiliflager

4 g

Bouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

40 g

Rucola

35 g

Tomatpuré

140 g

Bacon, tern

1 stk

Peberfrugt

300 g

Kyllingebryststrimler

180 g

Linguine

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

Næringsindhold

Energi (kJ)4346 kJ
Kalorier (kcal)1039 kcal
Fedt47.3 g
Mættet fedt26.3 g
Kulhydrat84.7 g
Sukker19.4 g
Protein67.4 g
Salt3.2 g

Fremgangsmåde

Kog pasta og steg kylling
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. - Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg bacon
2

Imens, skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skyl rucola.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon, cherrytomater og peberfrugt i 4-5 min, eller indtil let bløde.

Tilsæt tomatpuré, chiliflager, røget paprika og Ay Cajun-ba, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Lav sauce
3

Tilsæt madlavningsfløde, bouillon, finrevet ost og pastavand, og rør rundt.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

Tilsæt rucola lige inden servering, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen ser tør ud.

Server
4

Anret pasta og kylling i dybe tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image