Skip to main content
Mild rejekarry med ekstra kyllingestrimler
Mild rejekarry med ekstra kyllingestrimler

Mild rejekarry med ekstra kyllingestrimler

med nudler og ingefærstegt pak choi

De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med citrusfrugt og forårsløg, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Spis mig først
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

90 ml

Kokosmælk

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

2 stk

Gulerod

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Pak choi

10 g

Ingefærpasta

150 g

Mienudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

30 g

Rød karrypasta

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

1 g

Chiliflager

1 stk

Forårsløg

300 g

Kyllingebryststrimler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

1 tsk

Sukker til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2844 kJ
Kalorier (kcal)680 kcal
Fedt18.7 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat70.5 g
Sukker14.3 g
Protein57.1 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær citrusfrugt i både.

Hak pak choi groft, og snit forårsløg fint.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Hak rejer groft på et andet skærebræt.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg grøntsager og kylling
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod i 3-4 min, eller indtil mør.

Tilsæt pak choi og ingefærpasta, og steg videre i 2 min. Tilsæt karrypasta, og steg i yderligere 1 min.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav rejekarry
3

Sænk til middel varme, og tilsæt kokosmælk, sojasauce, sukker og rejer. Bring i kog, og kog under omrøring i 3-4 min, eller indtil rejerne er gennemtilberedte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Kog nudler
4

Imens, tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 4-6 min, eller indtil bløde.

Hæld vand fra, og skyl under koldt vand i en si.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt nudler til stegepanden, og vend sammen.

Tilsæt et skvæt citrusfrugtsaft, og smag til med salt og peber.

Server
6

Anret nudler og rejekarry i dybe tallerkener.

Top med forårsløg og chiliflager.

Server med resterende citrusfrugtbåde.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.