Lynstegte citronpeber-rejer og rødbederelish
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lynstegte citronpeber-rejer og rødbederelish

Lynstegte citronpeber-rejer og rødbederelish

med dildbulgur og cremet sennepsdressing

Forkæl dig selv med et lynhurtig aftensmåltid med vores Citronpeberrejer og rødbederelish. Denne friske ret kombinerer gyldenstegte rejer, smørvendt dildbulgur og syrlig relish for perfekt balance, og så er maden på bordet på nærmest ingen tid.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Senf
Milk
Crustaceans
Hvede
Gluten
Schwefeldioxide und Sulfite

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

12 g

Grov sennep

1 stk

Avocado

75 ml

Fraiche

150 g

Kongerejer

1 stk

Dild

20 g

Solsikkefrø

1 stk

Rødbeder, forkogte

85 g

Bulgur

12 ml

Balsamico

60 g

Blandet salat

2 g

Citronpeber

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Sukker til relish

¼ tsk

Salt til relish

¼ tsk

Salt til rejer

1 spsk

Smør til bulgur

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2476 kJ
Kalorier (kcal)592 kcal
Fedt28.6 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat160.5 g
Sukker120.8 g
Kostfibre42.4 g
Protein20.8 g
Kolesterol78 mg
Salt4.5 g
Potassium42.8 mg
Calcium19.9 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Imens, halver citron.

Bland sennep, fraiche, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav relish
2

Skær rødbede i 1 cm tern.

Bland rødbede, balsamico, sukker, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Skyl salat.

Steg rejer
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med citronpeber og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

Riv dild i grove stykker.

Vend dild, solsikkekerner og smør i gryden med bulgur.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
4

Anret bulgur, rødbederelish og salat i skåle.

Top salat med avocado og rejer.

Dryp med sennepsdressing.