Forkæl dig selv med et lynhurtig aftensmåltid med vores Citronpeberrejer og rødbederelish. Denne friske ret kombinerer gyldenstegte rejer, smørvendt dildbulgur og syrlig relish for perfekt balance, og så er maden på bordet på nærmest ingen tid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
1 stk
Avocado
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
1 pose
Dild
20 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
1 stk
Rødbeder, forkogte
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
60 g
Blandet salat
2 g
Citronpeber
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
¼ tsk
Salt til dressing
¼ tsk
Sukker til relish
¼ tsk
Salt til relish
¼ tsk
Salt til rejer
1 spsk
Smør til bulgur
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, halver citron.
Bland grov sennep, fraiche, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en lille skål.
Skær rødbede i 1 cm tern.
Bland rødbede, balsamico, sukker, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.
Skyl blandet salat.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med citronpeber og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Riv dild i grove stykker.
Vend dild, solsikkefrø og smør i bulgur.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Anret bulgur, rødbederelish og salat i skåle.
Top salat med avocado og rejer.
Dryp med sennepsdressing.