Citronpeberrejer og rødbederelish
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Citronpeberrejer og rødbederelish

med dildbulgur og cremet sennepsdressing

Forkæl dig selv med et lynhurtig aftensmåltid med vores Citronpeberrejer og rødbederelish. Denne friske ret kombinerer gyldenstegte rejer, smørvendt dildbulgur og syrlig relish for perfekt balance, og så er maden på bordet på nærmest ingen tid.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Sennep
Mælk
Krebsdyr
Hvede
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

1 stk

Avocado

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 pose

Dild

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

1 stk

Rødbeder, forkogte

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

60 g

Blandet salat

2 g

Citronpeber

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Sukker til relish

¼ tsk

Salt til relish

¼ tsk

Salt til rejer

1 spsk

Smør til bulgur

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2476 kJ
Kalorier (kcal)592 kcal
Fedt28.6 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat162.7 g
Sukker123 g
Protein20.8 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Imens, halver citron.

Bland grov sennep, fraiche, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en lille skål.

2

Skær rødbede i 1 cm tern.

Bland rødbede, balsamico, sukker, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Skyl blandet salat.

Steg rejer
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med citronpeber og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

Riv dild i grove stykker.

Vend dild, solsikkefrø og smør i bulgur.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

4

Anret bulgur, rødbederelish og salat i skåle.

Top salat med avocado og rejer.

Dryp med sennepsdressing.