topBanner
Hvid pizza

Hvid pizza

med bagt græskar, salvie, spinat & revet hård ost

Den traditionelle pizza er en sand klassiker, men har du prøvet en hvid pizza? En hvid pizza er, som navnet antyder, en lys pizza - altså uden den røde tomatsauce. Vores vegetariske, hvide pizza tilbyder et farverigt inferno af smage; sødmen fra græskarret mødes af den milde spinatcreme og ostens umami, som alt sammen bindes sammen af rødløg og spinatblade på toppen.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ stk

Butternutsquash

½ stk

Zucchini

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 pose

Salvie

1 pakke

Pizzadej

(Indeholdergluten)

150 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

1 pose

Spinat

4 g

Hvide Løjer & Urter

100 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4156 kJ
Kalorier (kcal)993 kcal
Fedt43 g
Mættet fedt23 g
Kulhydrat108 g
Sukker12 g
Protein31 g
Salt7 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skær butternutsquash [1/2 stk, 2 pers.] i 2 cm tern.

Skær zucchini [1/2 stk, 2 pers.] i halve skiver.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 15 min.

2

Hak hvidløg fint.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak salvie groft.

Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middel varme.

Svits hvidløg i 1 min. Tag panden af varmen.

Tilsæt crème fraiche, Hvide Løjer & Urter og halvdelen af spinat. Krydr med salt* og peber*. Rør indtil spinaten er faldet sammen.

4

Bland salvie med en smule olivenolie* i en lille skål.

Smør pizzadej med spinatsauce.

Fordel butternutsquash, zucchini, rødløg og salvie på pizzadejen.

TIP: Olien gør, at salvien ikke brænder.

5

Bag pizzaen i ovnen i 10-15 min, eller indtil dejen er gylden og sprød.

6

Smuldr salatost ud over pizzaen.

Server med resterende spinat.