Her byder vi på en stroganoff med strimlet kylling i stedet for oksekød. Hemmeligheden bag saucen er vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Mamas favorit. Vi steger kylling, tomat og zucchini med creme fraiche, og resultatet er en cremet kyllingegryderet, der passer til både store og små.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Basmatiris
½ stk
Zucchini
2 stk
Tomat
1 stk
Løg
300 g
Kyllingebryststrimler
½ dåse
Tomatpuré
½ pakke
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
1 pose
Kruspersille
1 g
Chiliflager
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
½ stk
Worcestershire sauce
(Indeholder: Soja)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil det skal serveres. TIP: Fjern ikke låget!
Skær zucchini i kvarte på langs, og på bredden i 1 cm tern. Hak løg fint. Hak tomat groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Krydr kyllingestrimler med et nip salt*. Steg kyllingestrimler og løg under omrøring i 3-4 min.
Tilsæt tomat, zucchini, creme fraiche [½ pakke, 2P], Mamas favorit, kyllingebouillon, tomatpuré [½ dåse, 2P] og et skvæt vand* til stegepanden. Skru ned til middel varme og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*.
Hak persille groft.
Anret ris og stroganoff i skåle. Pynt med persille og et nip chili. TIP: Spring chili over hvis du ikke kan lide stærk mad.