Skip to main content
Grønne asparges med sprød bacon-ostetopping
Grønne asparges med sprød bacon-ostetopping

Grønne asparges med sprød bacon-ostetopping

Delevenlig ret | med finrevet ost og persille

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Imponer venner og familie med denne elegante forårsforret eller tilbehør. Vi topper asparges med en sprød ostetopping med hvidløg, rasp og persille, og bager dem sprøde og gyldne i ovnen. Til sidst topper vi med bacon for at fuldende forårsfornemmelserne.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

140 g

Bacon, tern

1 stk

Hvidløgsfed

25 g

Rasp

(Indeholder: Gluten, Hvede)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

1 stk

Kruspersille

125 g

Asparges, grøn

Næringsindhold

Energi (kJ)1275 kJ
Kalorier (kcal)305 kcal
Fedt20.4 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat13.9 g
Sukker1.3 g
Kostfibre2 g
Protein16.8 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Lav ostetopping
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og sprød.

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, finrevet ost, rasp, persille og et nip peber i en lille skål.

Forbered asparges
2

Skær 2 cm af ender på asparges, og halver asparges på langs.

Fordel asparges på bagepladen med bacon, når bacon har 8 min tilbage.

Top asparges
3

Drys asparges med ostetopping, og bag færdig i ovnen i resterende tid, eller indtil sprødt og gyldent.

Server
4

Server asparges på et serveringsfad, og top med bacon.