Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Imponer venner og familie med denne elegante forårsforret eller tilbehør. Vi topper asparges med en sprød ostetopping med hvidløg, rasp og persille, og bager dem sprøde og gyldne i ovnen. Til sidst topper vi med bacon for at fuldende forårsfornemmelserne.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
140 g
Bacon, tern
1 stk
Hvidløgsfed
25 g
Rasp
(Indeholder: Gluten, Hvede)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 stk
Kruspersille
125 g
Asparges, grøn
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og sprød.
Imens, hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, finrevet ost, rasp, persille og et nip peber i en lille skål.
Skær 2 cm af ender på asparges, og halver asparges på langs.
Fordel asparges på bagepladen med bacon, når bacon har 8 min tilbage.
Drys asparges med ostetopping, og bag færdig i ovnen i resterende tid, eller indtil sprødt og gyldent.
Server asparges på et serveringsfad, og top med bacon.