Skip to main content
Farseret peberfrugt
Farseret peberfrugt

Farseret peberfrugt

med cremet perlecouscous og revet mozzarella

Savner du et afslappende bål at hvile dine øjne på? Flyt din mest behagelige lænestol, og sæt dig foran ovnen, og se på, mens peberfrugterne blødgøres foran dine øjne og ost og creme fraiche smelter sammen.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 dåse

Tomatpuré

2 stk

Peberfrugt

170 g

Perlecouscous

(Indeholder: Hvede, Gluten)

½ stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

250 g

Hakket svine-/kalvekød

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

1 g

Chiliflager

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ dl

Vand (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)882 kcal
Energi (kJ)3689 kJ
Fedt35.5 g
Mættet fedt15.3 g
Kulhydrat88.6 g
Sukker25.9 g
Kostfibre9.8 g
Protein47.1 g
Salt5.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Bag peberfrugt
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring vand [4 dl | 8 dl] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i kog i en gryde.

Skær peberfrugt i halve, og fjern kernehus.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre. 

Forbered grøntsager
2

Tilsæt perlecouscous til gryden med kogende vand. Sænk til middel varme, og kog i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet.

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak persille, løg [1/2 stk, 2P] og hvidløg fint.

Steg oksekød
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød, gulerod og løg i 3-4 min.

Tilsæt Ay Cajun-ba, tomatpuré, hvidløg, et nip chiliflager og vand [1/2 dl | 1 dl ], og lad simre i 2-3 min. Tag panden af varmen. Tilsæt madlavningsfløde [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt. Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Fyld peberfrugt
4

Tag bagepladen med peberfrugt ud af ovnen.

Fyld med svine-/kalvekød

Drys med revet ost.

Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil osten er gylden.

Tilsæt creme fraiche
5

Vend persille og resterende madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P] i gryden med perlecouscous.

Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber

Server
6

Anret perlecouscous på tallerkener.

Top med peberfrugt.

TIP: Drys med chiliflager, hvis du foretrækker retten stærkere.