
Hvis burger er en af favoritterne derhjemme, så må du prøve vores lækre Vegetariske cheeseburger-bowl. Her bygger vi selv vores bowl på en bund af sesamfritter og stegt plantefars, og vi topper med ost, dressing og alverdens lækre, sprøde grønne toppings. Skræddersy din burger-bowl lige som du vil have den!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
180 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
500 g
Kartofler
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
100 g
Romainesalat
2 stk
Tomat
1 stk
Forårsløg
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Bredbladet persille
1 stk
Ristede løg
(Indeholder: Gluten, Hvede)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)
½ stk
Pastinak
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Ketchup til sauce

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler og pastinak (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, bland fraiche, ketchup, srirachamayonnaise og et nip salt og peber i en lille skål.

Skyl salat, og hak groft.
Hak tomat groft.

Snit forårsløg fint.
Hak persille fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars med Hello Sunrise og et nip salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

Anret fritter i dybe tallerkener, og top med sesamfrø og plantefars.
Server med tomat, salat, forårsløg, ristede løg, dressing, cheddar/gouda og persille i små skåle.