Vegetarisk cheeseburger-bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Vegetarisk cheeseburger-bowl

med burgerdressing og ristede løg

Hvis burger er en af favoritterne derhjemme, så må I prøve vores lækre Vegetariske cheeseburger-bowl. Her bygger vi selv vores bowl på en bund af sesamfritter og stegt plantefars, og vi topper med ost, dressing og alverdens lækre, sprøde grønne toppings. Skræddersy din burger-bowl lige som du vil have den!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Mælk
Hvede
Selleri
Sennep
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

500 g

Kartofler

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

100 g

Romainesalat

2 stk

Tomat

1 stk

Forårsløg

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Ristede løg

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Ketchup til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3396 kJ
Kalorier (kcal)812 kcal
Fedt46.2 g
Mættet fedt14.1 g
Kulhydrat66.9 g
Sukker13.4 g
Protein34.1 g
Salt4.3 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

2

Imens, bland fraiche, ketchup, srirachamayonnaise og et nip salt og peber i en lille skål.

3

Skyl salat, og hak groft.

Hak tomat groft.

4

Snit forårsløg fint.

Hak persille fint.

5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars med Hello Sunrise og et nip salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

6

Anret fritter i dybe tallerkener, og top med sesamfrø og plantefars.

Server med tomat, salat, forårsløg, ristede løg, dressing, cheddar/gouda og persille i små skåle.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image