Hvis burger er en af favoritterne derhjemme, så må I prøve vores lækre Vegetariske cheeseburger-bowl. Her bygger vi selv vores bowl på en bund af sesamfritter og stegt plantefars, og vi topper med ost, dressing og alverdens lækre, sprøde grønne toppings. Skræddersy din burger-bowl lige som du vil have den!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
180 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
500 g
Kartofler
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
100 g
Romainesalat
2 stk
Tomat
1 stk
Forårsløg
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Bredbladet persille
1 stk
Ristede løg
(Indeholder: Gluten, Hvede)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Ketchup til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, bland fraiche, ketchup, srirachamayonnaise og et nip salt og peber i en lille skål.
Skyl salat, og hak groft.
Hak tomat groft.
Snit forårsløg fint.
Hak persille fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars med Hello Sunrise og et nip salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
Anret fritter i dybe tallerkener, og top med sesamfrø og plantefars.
Server med tomat, salat, forårsløg, ristede løg, dressing, cheddar/gouda og persille i små skåle.