topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet baconpasta

Cremet baconpasta

med ovnbagte grøntsager & pesto

En fantastisk lækker pastaret med masser af forskellige smager. Den cremede sauce består af pesto, bacon, crème fraiche, ovnbagte grøntsager og lækre krydderier. Det smager også rigtig godt koldt , hvis der nu skulle være rester.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Bacon, skiver

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

2 stk

Tomat

½ stk

Zucchini

1 pose

Basilikum

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Citron, økologisk

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)941 kcal
Energi (kJ)3935 kJ
Fedt42.29 g
Mættet fedt17.2 g
Kulhydrat103.72 g
Sukker10.4 g
Protein30.75 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær zucchini [1/2 stk, 2 pers.] i halve skiver. Skær tomat i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Forbered råvarer
2

Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal [1/2 stk, 2 pers.], og skær citron i både. Hak basilikum groft. Skær bacon i 3 cm store stykker.

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, når grøntsagernes har 10 min tilbage, og kog i 10 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Hæld vand fra, og vend pasta med en smule olivenolie* i gryden.

Steg bacon
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 5 min. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min. Tilsæt crème fraiche [1/2 pakke, 2 pers.], citronskal, grøntsagsbouillon og pastavand, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pesto
5

Tilsæt pesto, zucchini, tomat og pasta, og rør godt rundt. Tilsæt en smule citronsaft, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med revet ost og basilikum. Server med citronbåde.