
Forkæl dig selv med comfort food i særklasse med vores Cremet ostepasta med blomkål og bacon. Denne pastaret har en forførende sauce med revet blomkål, ost og madlavningsfløde, og det sprøde modspil kommer i form af gyldenstegt bacon og sprødbagt grønkål med chiliflager.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
180 g
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
140 g
Bacon, tern
1 stk
Blomkålsbuketter
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
50 g
Grønkål, skåret
1 g
Chiliflager
1 stk
Citron
2 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Smør til stegning

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, opvarm olivenolie en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Riv blomkål groft.
Halver citron.

Opvarm smør i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg blomkål i 4-5 min, eller indtil mør.
Imens, fordel grønkål på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med chiliflager og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 2-4 min, eller indtil gylden og sprød.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. - Hold øje med grønkålen i ovnen, så den ikke brænder på.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, pastavand og et nip salt og peber til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, et skvæt citronsaft og halvdelen af finrevet ost, og vend sammen.

Anret pasta i skåle.
Drys med resterende finrevet ost.
Top med bacon og grønkål.