Forkæl dig selv med comfort food i særklasse med vores Cremet ostepasta med blomkål og bacon. Denne pastaret har en forførende sauce med revet blomkål, ost og madlavningsfløde, og det sprøde modspil kommer i form af gyldenstegt bacon og sprødbagt grønkål med chiliflager.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
180 g
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
140 g
Bacon, tern
275 g
Blomkål
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
50 g
Grønkål, skåret
1 g
Chiliflager
1 stk
Citron
2 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Smør til stegning
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, opvarm olivenolie en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Riv blomkål groft.
Halver citron.
Opvarm smør i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg blomkål i 4-5 min, eller indtil mør.
Imens, fordel grønkål på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med chiliflager og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 2-4 min, eller indtil gylden og sprød.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. - Hold øje med grønkålen i ovnen, så den ikke brænder på.
Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, pastavand og et nip salt og peber til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, et skvæt citronsaft og halvdelen af finrevet ost, og vend sammen.
Anret pasta i skåle.
Drys med resterende finrevet ost.
Top med bacon og grønkål.