topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bhajiburger

Bhajiburger

med fritter & korianderdressing

Lad os introducere dig til en helt ny måde at servere halloumi på - nemlig i form af en krydret bhaji-burger. Bhaji, også kendt som pakora, er en indisk friturestegt ret, der enten spises som en snack eller gademad. I denne opskrift dypper du halloumi i en velsmagende dej, som du blandt andet smagt til med tikka masala, hvidløg og ingefær, og steger den til en guddommelig vegetarbøf med enestående smag. Placer burgerne mellem ristede brioche-brød sammen med friske grøntsager og en fænomenal korianderdressing. Server med hjemmelavede fritter.

Tags:
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

2 stk

Briocheboller

1 stk

Rødløg

100 g

Halloumi

1 stk

Lime

30 g

Tikka masala

500 g

Kartofler

1 pose

Koriander

75 g

Fraiche

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

90 g

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

5 spsk

Hvedemel

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)346 kcal
Energi (kJ)1446 kJ
Fedt15.92 g
Mættet fedt8.7 g
Kulhydrat29.82 g
Sukker3.1 g
Protein19.98 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered råvarer
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv ingefær og hvidløg fint. Riv halloumi [½ pakke, 2 pers.] groft. Skær lime i både.

Bland fars
3

Bland rødløg, halloumi, ingefær, hvidløg, æg*, hvedemel*, tikka masala og et skvæt limesaft i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.

Steg bøffer
4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Form fars til bøffer (2 pr. person). Steg i 10-12 min. TIP: Bøfferne binder bedre, hvis du former og lægger dem direkte på den varme pande

Bland korianderdressing
5

Hak koriander groft. Snit hjertesalat fint. Skær tomat i tynde skiver. Bland koriander og fraiche [½ pakke, 2 pers.] i en lille skål. Varm boller i ovnen i ovnen i 3-4 min.

Server
6

Smør boller med korianderdressing. Fyld med bøffer, hjertesalat og tomat. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image