topBanner
Bhajiburger

Bhajiburger

med fritter & korianderdressing

Lad os introducere dig til en helt ny måde at servere halloumi på - nemlig i form af en krydret bhaji-burger. Bhaji, også kendt som pakora, er en indisk friturestegt ret, der enten spises som en snack eller gademad. I denne opskrift dypper du halloumi i en velsmagende dej, som du blandt andet smagt til med tikka masala, hvidløg og ingefær, og steger den til en guddommelig vegetarbøf med enestående smag. Placer burgerne mellem ristede brioche-brød sammen med friske grøntsager og en fænomenal korianderdressing. Server med hjemmelavede fritter.

Tags:Vegetarisk
Allergener:ægglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Briocheboller

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdeKan indeholde spor af sesam, Kan indeholde spor af soja, Kan indeholde spor af nødder)

1 stk

Rødløg

½ stk

Halloumi

(Indeholdermælk)

1 stk

Lime

30 g

Tikka masala

500 g

Kartofler

1 pose

Koriander

½ pakke

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Hjertesalat

1 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

75 g

Hvedemel*

(Indeholdergluten)

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3929 kJ
Kalorier (kcal)939 kcal
Fedt38 g
Mættet fedt15 g
Kulhydrat117 g
Sukker16 g
Protein37 g
Salt4 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) til fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Riv ingefær og hvidløg fint.

Riv halloumi [½ pakke, 2 pers.] groft.

Skær lime i både.

3

Bland rødløg, halloumi, ingefær, hvidløg, æg*, hvedemel*, tikka masala og et skvæt limesaft i en stor skål.

Krydr med salt* og peber*.

4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme.

Form fars til bøffer (2 pr. person). Steg i 10-12 min.

TIP: Bøfferne binder bedre, hvis du former og lægger dem direkte på den varme pande

5

Hak koriander groft.

Snit hjertesalat fint.

Skær tomat i tynde skiver.

Bland koriander og fraiche [½ pakke, 2 pers.] i en lille skål.

Varm boller i ovnen i 3-4 min.

6

Smør boller med korianderdressing.

Fyld med bøffer, hjertesalat og tomat.

Server med limebåde.