Lad os introducere dig til en helt ny måde at servere halloumi på - nemlig i form af en krydret bhaji-burger. Bhaji, også kendt som pakora, er en indisk friturestegt ret, der enten spises som en snack eller gademad. I denne opskrift dypper du halloumi i en velsmagende dej, som du blandt andet smagt til med tikka masala, hvidløg og ingefær, og steger den til en guddommelig vegetarbøf med enestående smag. Placer burgerne mellem ristede brioche-brød sammen med friske grøntsager og en fænomenal korianderdressing. Server med hjemmelavede fritter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Tomat
2 stk
Briocheboller
1 stk
Rødløg
100 g
Halloumi
1 stk
Lime
30 g
Tikka masala
500 g
Kartofler
1 pose
Koriander
75 g
Fraiche
1 stk
Ingefær
1 stk
Hvidløgsfed
90 g
Salat
1 stk
Æg
5 spsk
Hvedemel
Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv ingefær og hvidløg fint. Riv halloumi [½ pakke, 2 pers.] groft. Skær lime i både.
Bland rødløg, halloumi, ingefær, hvidløg, æg*, hvedemel*, tikka masala og et skvæt limesaft i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.
Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Form fars til bøffer (2 pr. person). Steg i 10-12 min. TIP: Bøfferne binder bedre, hvis du former og lægger dem direkte på den varme pande
Hak koriander groft. Snit hjertesalat fint. Skær tomat i tynde skiver. Bland koriander og fraiche [½ pakke, 2 pers.] i en lille skål. Varm boller i ovnen i ovnen i 3-4 min.
Smør boller med korianderdressing. Fyld med bøffer, hjertesalat og tomat. Server med limebåde.